Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy átlagos furi elviselhetetlen borzalmas lány is talál elég helyes pasit magának de sok rendes intelligense normális átlagos pasi egyedül nem találja társát mert félénk visszafogott?

Figyelt kérdés
Tehát egy férfinál a félénkség visszafogottság nagyobb hátrány mint egy nőnél az hogy hisztis elviselhetetlen buta?
2018. jan. 11. 06:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
13%
A felenkseg nem normalis ferfi tulajdonsag. A noknel a kinezet szamit minden mas masodlagos, a ferfiaknal meg a ferfias jellemzok.
2018. jan. 11. 09:46
 12/14 anonim ***** válasza:
25%

Matematikailag sem jön össze a kérdésed.

Messze nincs annyi helyes pasi, mint átlagos lány.

2018. jan. 11. 10:37
 13/14 anonim ***** válasza:
63%
Azért mert nagy a pina hatalma.
2018. jan. 11. 13:47
 14/14 anonim ***** válasza:

Ennek két oka lehet.

1. Csávó egész nap otthon ül és ki se mozdul. Így a nők még a létezéséről sem fognak tudomást szerezni, nem hogy járni vele.

2. Saját magát mindenki rendes fiúnak tartja... és sír-rí, hogy ő hiába rendes, mert a nőknek a bunkó pasik kellenek. Nekem volt ilyen exem, aki előszeretettel beszélt nekem erről, miközben ott voltam vele (!!!!), és saját magát persze ő is rendes fiúnak tartotta, csak közben rendszeresen hisztizett olyanokon, hogy ő látta, hogy ekkor és ekkor fenn voltam a facebookon, de nem írtam neki. Mindig, mindenből kihozta, hogy én nem értékelem őt eléggé. Egyszerűen megfojtott. Aztán amikor szakítottam vele, azt is megmagyarázta úgy, hogy persze, nekem is a bunkók kellenek. Van, akin egyszerűen nem lehet segíteni.

2018. jan. 13. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!