Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak nekem jut ilyen sanyarú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem jut ilyen sanyarú sors 33 éves férfiként, hogy ha egy éven van 10 randim, abból 7 nő nem tetszik, de nekik én igen, a másik 3 meg nem akar igazán tudomást venni rólam? Pedig nincsenek nagy igényeim, nem tudok lejjebb adni a kevésből.

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy ronda férfi, évi kb10 randit sikerül azért összehoznom. Abból 6-7 olyan nő van, akik nem rondák, de nem az eseteim, vagy más az értékrendjük, v munkanélküliek és eltartót keresnek, vagy nem túl intelligensek (szeretem, ha egy nő nem buta annyira) vagy szimplán nincs meg a kémia semmilyen szinten. A másik 3 v 4, ők meg vagy nem akarnak kapcsolatot sem velem, sem másokkal, vagy nem jövök be nekik, vagy túl extrovertáltak (én introvertált vagyok kicsit)és annyi barátnőjük és hobbijuk van, hogy abba soha nem férek bele. Ez megy sok-sok éve. Volt több párkapcsolatom, de beleválasztottam nagyon (hisztis, v megcsalós, vagy papucsnak akart használni). Már nem reménykedem. Én is öregszem, látszik is rajtam. Nem akarok 40 évesen is ilyesmit. Szimplán elegem van az egészből. Belefáradtam, kissé elkeseredtem.
2018. jan. 10. 19:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Fura vagy kedves utolsó. Nem azt mondtam, hogy nem jön be, de azt sem h bejön. Inkább semleges, se nem vonz, se nem taszít.
2018. jan. 10. 20:46
 12/15 anonim ***** válasza:
Én még 1 randit se tudok össze hozni nem hogy 10.
2018. jan. 10. 21:55
 13/15 anonim ***** válasza:
rám nem is szoktak nézni a nők. elülnek mellőlem buszon, stb. nem értem a nyafogásod. úgy tűnik csak kicsit jobban kell keresned. ennyi az egész.
2018. jan. 11. 07:48
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha 10 nőből 7-nek bejössz, akkor messze nagyobb a sikerességi arányod, mint az átlagnak. Előbb-utóbb lesz közte olyan, aki tetszik neked. Ne add fel.

Az "egy randival megtisztelhetné" nem túl jó ötlet, egyrészt egy vonzóbb férfinak vagy nőnek minden ideje ezzel menne el, másrészt ha a neked vonzó nő sokkal több férfival találkozna, még nagyobb lenne a konkurenciád.

2018. jan. 13. 00:14
 15/15 anonim ***** válasza:
10-es, ha neten ismerkedsz bizony belefuthatsz olyanban simán, hogy egyébként helyesnek tűnik az illető a képein, de mikor élőben találkoztok kiderül, hogy a képek csalókák. Ilyenkor vagy helyből ott hagyod vagy jön az eset, hogy letolsz egy randit valakivel aki nem tetszik.
2018. jan. 13. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!