Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elegem van, hogy így viselkedi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van, hogy így viselkedik. Agyvérzést fogok kapni ezektől a hangulatingadozásoktól?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akinél abszolút nem tudom eldönteni, hogy fel szedjem-e, vagy sem.

Egyik nap odajön, haverkodik, másik nap úgy néz rám, mint akit meggyilkolna, harmadik nap meglát, másik irányba elmegy konkrétan, bulin meglát, odajön állandóan. Ki tud ezen kiigazodni? Lát egy lánnyal beszélgetni, látom, hogy vágja a fejeket, meg mondja, hogy "jézusom" konkrétan ott vergődik meg féltékenykedik.

Ha mond valamit, és nem tudok épp valami frappánsat válaszolni, csak csöndben ott állok, már vágja a fejeket. Nekem sem juthat eszembe mindig valami hu de vicces, hülyeségeket meg nem fogok beszélni.

0-24-be nyalni kell a seggét, meg csapni neki a szelet? Akkor meg az lenne a baj.

2018. jan. 10. 18:39
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

# 6

Elmondtam már neki.

2018. jan. 10. 19:21
 12/21 anonim ***** válasza:
Akkor meg hagyd a francba!
2018. jan. 10. 19:26
 13/21 anonim ***** válasza:

szerintem ő is el lehet bizonytalanodva azért csinál ilyeneket, nem biztos hogy szándékosan műveli ezt.

Így mutatja ki hogy bejössz neki, ahány lány annyi szokás...

Azt akarja hogy szedd fel :D

viszont egy kicsit furcsa, jól tudja hogy neked tetszik és ezek után is így viselkedik veled.

2018. jan. 10. 19:34
 14/21 A kérdező kommentje:

És amikor megtartom neki az ajtót, mondja, hogy "kösz" így flegmán, és konkrétan tovább sétál?

Előtte pár órával meg mondta, hogy menjünk együtt enni.

És akkor ezen pörög az agyam órákig, hogy most mit csináltam, amitől így átfordult a hozzáállása velem kapcsolatban, és nem jut eszembe semmi.

Az ilyenektől falra mászok komolyan, ordibálnék vele legszívesebben.

2018. jan. 10. 19:49
 15/21 anonim ***** válasza:

Azért csinálja, amit a 2. hozzászólásomban írtam. Valami kis apróságot felnagyított, biztos nem úgy néztél rá kajálás közben, nem adtad oda neki a kakaóscsigád közepét, ezért ő már teljes letargiába esett.

Hiába pontozza le a sok kis hülye pitsa, aki magára ismert.

2018. jan. 10. 19:55
 16/21 anonim ***** válasza:
Hát ha érdekel, márpedig érdekel, akkor szedd fel. Agyvérzést nem fogsz kapni, én legalábbis az ilyen dolgokat nem veszem magamra, ha zavarban van vagy mentális problémái vannak, arról nem tehet. Azt a részt nem értem, hogy megköszönte az ajtó tartását és továbbment, ott mi a gond?
2018. jan. 10. 20:18
 17/21 anonim ***** válasza:
Gondolom az, hogy faképnél hagyta???
2018. jan. 10. 20:22
 18/21 A kérdező kommentje:
Hogy továbbment, miközben egy irányba mentünk.. ilyet olyan nem csinál, akit egy hete ismerek, hanem mellettem sétálgat, beszélget velem. Szerintem ez az alap illem, kivéve, ha utálunk valakit. De lehet csak én vagyok így ezzel.
2018. jan. 10. 20:30
 19/21 anonim ***** válasza:
Keress egy 25+ éves nőt, és hagyd a lányokat... Legalább egy tucatot kell fenntartani belőlük, mert nem tudnak kommunikálni, képtelenek őszinték lenni, a felelősségvállalás ismeretlen fogalom náluk. Ha valami túl jól sikerül, fogják magukat és nyomtalanul eltűnnek, vagy irracionális módon elkezdenek utálni. Egyszerűen semmit sem tudnak. Ehhez mérten kell őket kezelni, olyan dolhokra is gondolva, ami magától értetőfő (lenne) egy nő esetében, de náluk még nem az.
2018. jan. 10. 20:32
 20/21 A kérdező kommentje:
25 felett van... bár nem sokkal
2018. jan. 10. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!