Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, nektek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek bejönnek a kreol bőrű, egzotikus nők?

Figyelt kérdés

Olyanok, mint pl. Keri Hilson amerikai énekesnő:

[link]

Vagy Thandie Newton brit színésznő:

[link]

Esetleg Zoe Saldana amerikai színésznő:

[link]

Nagyon sok példát hozhatnék még fel. Szerintem ez az egyik legvonzóbb nőtípus(férfiként tettem fel a kérdést). Nagyon szexi. Ti mit gondoltok róluk?

2018. jan. 7. 11:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
8%

Inkább maradnék a klasszikus szláv/skandináv hamvas testű, érzéki fehér vonalnál, mint ideál.

[link]

[link]

Az ilyen "egzotikus" nőket meg meghagyom azoknak, akik szeretnék tudni, hogy milyen érzés lehet mindennap lefeküdni egy...

2018. jan. 7. 13:03
 12/20 anonim ***** válasza:

Azert Zoe Saldana-t nem rugdalnám ki az ágyamból xD

B*kker az én korosztályom. :O Fiatalabbnak gondoltam. :)

De amúgy én sem bőrszín alapján szelektálok, ha úgy összességében megfog valami egy nőn, akkor az lehet bármilyen bőrszínű, nációjú. :)

F39

2018. jan. 7. 13:10
 13/20 anonim ***** válasza:
Bejönnek azok is, bár inkább a világosabbak, de a fentiek nem kreolok, hanem mulattok, ha ez mond valamit. Nem Spanyolországból származnak...
2018. jan. 7. 13:20
 14/20 anonim ***** válasza:
48%
Taszítanak mivel árja vagyok így a fehéreket szeretem, Ringyó Hannát meg nem is baj hogy kihagyad mert a látványa is irritál.
2018. jan. 7. 14:50
 15/20 anonim ***** válasza:

Pont, hogy mi nem vagyunk árják te tökkelütött! Tudod mi az az árja egyáltalán? Az indoeurópai fajelmélet?

Az indoeurópai csoportok germán, kelta, itáliai, iráni stb... Érdekesség, hogy a szlávokat is idesorolta, pedig ők voltak a zsidók és cigányok után a 3. "legutáltabb" csoport! Őket akarta még kiirtani!

[link]

2018. jan. 7. 15:16
 16/20 anonim ***** válasza:

Honnan tudod hogy én ki vagyok??

Egyátalán hozzád szóltam?

2018. jan. 7. 16:18
 17/20 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Dobálózol "árja" szóval miközben azt se tudod mit jelent!
2018. jan. 7. 16:28
 18/20 anonim ***** válasza:

Hitler az indoeurópai "nem keveredett" népeket helyezte az előrébb mindennél. Ezek közül is a germán volt az első!

Kb. annyi közünk van a germán csoportokhoz, mint Vlagyivosztokhoz.

2018. jan. 7. 16:33
 19/20 anonim ***** válasza:

"Pont hogy nem mi vagyunk árják"

Ki beszélt másról?

Ki szólt hozzád?

Osztottam lapot?

A kérdező kérdezett neki válaszoltam, okoskákra nem vagyok vevő.

2018. jan. 8. 07:59
 20/20 anonim ***** válasza:
Te mondtad árja vagy, ami egy rohadt nagy baromság. Te vagy az okoska, mivel dobálózol az árja szóval, miközben azt se tudod mit jelent. Nem lehetsz több 14 évesnél szerintem!
2018. jan. 8. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!