Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit kéne még tennem, hogy valamelyik lányt érdekeljem is? Komolyan!
Régóta nincs barátnőm. Több kérdésem is volt, meg sokat olvasgattam az oldalon, és az volt az egyöntetű vélemény, hogy csak és kizárólag rajtam múlik, hogy nincs barátnőm. Az elmúlt időszakban rengeteget küzdöttem, változtam, ismerkedtem, de semmi. A tiniken (szigorúan 17 alatt...) és pár nagyon molett lányon kívül senkinek nem kellek mint férfi.
Régebben egy nagyon introvertált srác voltam. De változtattam, akaraterővel. Már nem félek felszólalni, sőt, szeretek mások előtt beszélni. Nem kerülöm a konfrontációt, kiállok magamért és másokért, bármiről legyen is szó.
Értelmes, művelt vagyok, idegen nyelveket beszélek, világot láttam, nincsenek előítéleteim. Igazából bármiről el tudok beszélgetni bárkivel. Nem vagyok a bólogatós típus, de udvariasan viselkedem.
Nem okoz problémát odamenni egy lányhoz, akár élőben. Legyen szó magyar vagy külföldi lányról, merek nyitni feléjük.
Egzisztencia, motiváció: olyan fizetésem van, amiről Magyarországon a nagy többség csak álmodik; soha nem adtam fel, mindig maximalista voltam a munkám során, és bejött. De itt sem álltam meg, tervezem a következő lépést, hogy hogy lehetnék még sikeresebb az üzleti életben.
Öltözködés, stílus: drága, jó fodrászhoz járok, igyekszem stílusosan öltözködni, gyakran újítom meg a ruhatáramat. Márkás parfümöt használok, stb. Mindig ápolt és jó illatú vagyok
Külsőleg: nem vagyok elhízva, bár egy kicsit több izom lehetne rajtam. Ezen dolgozom, de tök átlagos a testalkatom. A magasságom is átlagos.
Nem vagyok (illetve lassan csak voltam...) kétségbeesett. Tök lazán vettem a dolgot, de a lent részletezett mai eset az előzőek tükrében kiakasztott.
Úgy érzem, hogy szinte mindent megtettem, amit lehetett. Már nem fogok minőségi, csak mennyiségi változást elérni. Viszont semmi sikerem sincs. Abszolút semmi.
Elutasítás elutasítás hátán; sikeresnek látszó randi, aztán eltűnik a lány; barátzóna, és még több barátzóna (valakitől konkrétan megkaptam, hogy én az a srác vagyok, akivel beszélget, nem az, akivel lefekszik). Most is egy tök normális lány, akivel régebben ismerkedtem (elhívtam, igent mondott, de mindig lemondta), meséli, hogy milyen jó fej pasival ismerkedik... Komolyan, ezek után hogy az én hibám mindez? Mégis mit kéne még tennem, hogy barátnőm legyen?
És nem, nem vagyok nőgyűlölő. Az ilyen posztokat mellőzzétek. Viszont tényleg úgy érzem, hogy ez már nem az én hibám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!