Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rá irtam facén egy lányra, bugyis képei voltak fennt, beszéltünk, majd megkérdeztem lefeküdne e velem? Ezután elhordott mindennek majd rám irt a barátnője és ő is. kinek volt igaza?
Ha jó ember vagy rossz helyen keresgélsz a bugyimutogatós csajok között
miért?a bugyimutogatósok a gazembereket szeretik?
am nem mindig rájuk irtam,volt hogy komoly kapcsolatot kerestem,abból se sok jó sült ki
Alapból nem értem min akadsz fel a nők terén. Le kellett volna hordanod a földig a kis rihét.
Az itteni csajok véleményére meg ne alapozz. Aki bugyis képeken nyilvánosan mutogatja a p1csáját az ne csodálkozzon, ha olyan ajánlatokat kap. Ha meg ezen elkezd hisztizni akkor küldd el melegebb éghajlatra.
Egyszerűen szánalmasak a mai csajok. Egy percig nem szoktam őket sajnálni akármilyen szar dolog történik velük.
nem k urva, elvégre nem feküdt le veled, és azóta kapcsolatban van.
egyrészről érthető, ha azt feltételezi az ember, hogy egy bugyis lány kapható az ilyesmire, ezért azt a nagy felháborodást én se értem. bár nem tudjuk mit mondtál neki. ha azt hogy leszopsz k urva, akkor megérteném hogy elküldött a pcsába. :D
másrészről meg miért lenne igazad? vagy miben? hogy most azért meg bugyis képe van, kötelessége lett volna szexelnie veled? :D
ennyi erővel írj rá minden ismertebb és ismeretlenebb modell csajra is, akik fotózkodnak mindenhogy, hogy hadd dugjad már meg őket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!