Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért én vagyok elítélve, mert nem volt komoly barátom?
"ha így állok a dolgokhoz, sose lesz senkim"
Ha mindig olyanok tetszenek majd, akik kapcsolatban vannak, akkor könnyen lehet, hogy sose lesz senkid. De ha ez téged nem zavar, akkor miről beszélünk?
Most téged ez zavar? nyilván csak dugópartnert keresett. Ne változz meg senkiért se, szerintem jól tetted, hogy hárítottál. És 2,5 évig agyaltál, hogy talán ha... Hogy bírtad ki?
Én egy lányért oda voltam, jó is volt a viszonyunk megtettem érte sok mindent segítettem amiben csak tudtam, napi szinten beszélgettünk telefonon is, személyesen is több alkalommal. Fél év játék után kiszálltam, ez is bőven sok volt. 2,5 év eszméletlen szerintem.
Engedj másoknak is hagy nyissanak feléd, sosem tudhatod, hogy legközelebb kiben mi fog megfogni.
Ezt hívják úgy, hogy manipuláció. Azáltal vár hatást, hogy az önérzetedbe gázol. Most tekintsünk el attól, hogy foglalt, ha elmondásod alapján nem mozdultál rá.
Adott egy férfi, aki dugni akar, mellé pedig nagy valószínűséggel azt is tudja, milyen a magánéleted és mennyire vagy sikeres párkeresés szempontból. Valószínűleg sejti, hogy ez neked fájó pont, talán mondtad is neki, ha nem, akkor pedig egyértelműen látszott a közeledésedből. Vagy csak ráérzett. Pontosan emiatt ideális itt támadni és valami ezzel kapcsolatossal manipulálni.
Vedd már elő a józan eszed: egy foglalt férfi azt mondta neked, hogy ha nem akarsz a szeretője vagy mije lenni, nem lesz senkid. Hol van ebben a logika?:D Ott, hogy egy gyenge pontot támadó önimádó k*csög.
Tegyük azért tisztába,hogy 25 évesen bármelyik férfit lúzernek vagy legalábbis nem normálisnak tartanak,ha még nem volt komoly párkapcsolata. A kérdés,miért ítéljenek meg téged nőt máshogy,mint bármelyik másik embert (férfit)?
Az önsajnálat és a felelősséghárítás tankönyvi példáját adod elő: "el vagyok ítélve,ki akart használni,nem hagytam magam,ő kóstolgatott engem",meg persze "válaszút elé állított",de azért "oda voltam érte".
Az emberek többsége képes átlátni ezen,csak néhány duzzogó nő fog veled egyetérteni,hogy igen hát ezek a férfiak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!