Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Melyik a 3 legfontosab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Melyik a 3 legfontosabb tulajdonság egy pasiban?

Figyelt kérdés
Melyik a 3 legfontosabb tulajdonság, aminek meg kell lennie abban, akivel össze akartok jönni? Külső és belső is lehet.

2018. jan. 1. 19:33
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

"PONT ERRE CÉLOZTAM!

Ugyanis én még emberrel nem találkoztam, aki ne ezeket a belső tulajdonságokat magyarázta volna (meg a nő legyen kedves, meg a férfi hűséges, etc)

De nézz körül magad körül.

Hiába magyarázza mindenki, hogy ezek a legfontosabbak, a végén a bulikirály, csajozógép, meg az insta királylány az, akire mindenki gyúr

A kedves, okos, hűséges, aranyos, stb férfiak és nők meg továbbra sem értik, hogy mi a gond velük, hiszen pont megfelelnek annak az elvárásnak, amire elvileg mindenki vágyik, és mégis a "legyünk csak barátok" a legtöbb amit ki tudnak hozni ebből a fene nagy erényből, hogy ők az okos csaj, meg a hűséges srác."

Nem gondolod, hogy veled lehet a baj?

Mert én sok csajt ismerek, akik nem a pénzt nézik, és nem az izmos bájgúnárokra hajtanak.

Például a férjem tök csóró, viszont okos, humoros és imádnivaló. Soha nem cserélném el egy gazdag fa...szra. már csak azért sem, mert tudom, hogy azok milyenek.

2018. jan. 2. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!