Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire határozzák meg az életedet az ismerkedési szempontok?
Feltettem egy kérdést egy hónapja kb., amelyben egy nyugati munka visszautasításáról számoltam be. Mindenki hülyének nevezett, hiszen azért nem vállaltam el, mert ott nem, vagyis nehezebben tudtam volna ismerkedni.
Szerencsére azóta kaptam egy jobb ajánlatot. Itthonról dolgozom nyugati fizetésért. Felmerült bennem, hogy el kéne költöznöm vidékre, hiszen anyagilag nagyon megérné. Luxus körülmények között élhetnék, mert az ingatlanok ára csak töredéke a budapestieknek. Viszont megint bejön az ismerkedési probléma: vidéken sokkal nehezebben találnék barátnőt, mint a fővárosban.
A ti életeteket milyen mértékben befolyásolja a társkeresés?
"...vidéken sokkal nehezebben találnék barátnőt, mint a fővárosban."
Ez lehet, hogy részben igaz, de vidéken minőségibb a felhozatal. A nagyvárosi betonrengeteg sok ember személyiségét torzítja el akár teljesen a végletekig. A vidékiekből ezzel szemben még nem veszett ki az "ember", a párkapcsolatot a helyén kezelik, a szó jelentése, mögöttes tartalma sokaknál ma is ugyanaz, mint sok-sok évtizeddel korábban. Ezt vedd figyelembe. Kevesebb jelölted lesz, de minőségibb felhozatal tárul eléd.
Ha jó a fizetés nem hiszem hogy problémát okozna esténként bepattanni a kocsiba és eljàrni "udvarolni". Vagy akár nagyobb városba ismerkedős helyre begurulni nem?
Az én életemet nem befolyásolja a társkeresés, tekintve hogy külföldön élek ,szinte lehetetlen is magyar nőkkel ismerkednem szóval helyette kibirom még ezt a pár évet amit tervezek, és sportolok, hobbizgatok.
Amúgy meg többen írjàk itt is hogy Budapest ide vagy oda nehéz ott is ismerkedni.
Ja még annyi hogy a 3assal nagyon egyet értek!
4voltam.
Én mint vidéken született kisvárosból jövő ember írom, hogy attól függ. Pl az én lis városkám tankönyvi ismereteim szerint 30 ezer fős kb. Ott mindenki ismer, oda születtem. Kb. mindent tudnak rólam még olyat is amit én magam se saját magamról ;)
Nos ha jön oda egy új ember akkor őt is meg akarják ismerni és megkeresni a helyét a városka hierarchiájában. És onnantól a szívén viselik a sorsát. pl. Ha nincs sokáig senkije akkor elkezdik keresni neki a "jelölteket".
Ez persze nem működik egy megyeszékhelyű város esetében, de kisebb településeken biztos hogy a hely lányait felkínálják neked ha szúrja a szemüket hogy " ez a kedves, aranyos fiatal ember még mindig egyedül van!"
Bp.-n nehezebb csajozni, mert ott minden lány aki egy icipicit is vonzó, az már úgy el van szállva magától, és annyi udvarlója van, hogy az rettenetes. Tehát a konkurencia is sokkal keményebb. Vidéken pedig ki lehet fogni átlagon felüli nőt is, aki nem hiszi magát hercegnőnek.
Másrészt az sem igaz, hogy külföldön nehezebb barátnőt találni. A kinti nőknek egzotikus vagy, hiába terjesztenek rémhíreket a mosogatók, hogy így-meg úgy nem lehet kint csajozni. Persze, mosogatóként nem ájulnak el tőle kint. Miért? Itthon elájulnak egy mosogatótól a nők? Na elájulnak? Hoppá... nem!
De te gondolom IT-s vagy, vagy villamosmérnök ha nyugati mérnökért dolgozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!