Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet ezzel kezdeni, ha már nagyon vágyom egy kapcsolatra, de aztán ha mégis valakivel komolyra fordulna, akkor elmenekülök?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék már egy rendes kapcsolatot, de valahogy sosem jön össze. Ha alakul valami egy lánnyal eleinte minden a legnagyobb rendben van, de aztán amikor úgy jobban rámtelepszik, akkor teljesen kiábrándulok, úgy érzem, mintha megfojtanának és menekülök. Nekem szükségem van szabad térre, illetve arra, hogy a párom 100%-ig megbízzon bennem, de ezt eddig egyik lány sem adta meg nekem, mind be akartak korlátozni, meg bizalmatlankodtak, amit én nem bírtam elviselni. Nem tudom, hogy mi lehet a gond, mert nem arról van szó, hogy ne akarnék kapcsolatot, csak talán nem találom a megfelelő lányt, aki nem akar rám pórázt rakni.2017. dec. 31. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!