Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36-42 éves korosztályba tartozó több nőismerősöm saját magánál 6-10 évvel fiatalabb párt talál, mi lehet az oka?
Szóval nem csak szexelni, hanem felvállalva egymást, együtt is élnek, évek óta már.
Érdekelne a jelenség oka, mi motiválja a harmincéves pasit, hogy összekösse az életét a negyven éves nővel.
Nem vagyok benne érintett, csak sok ismerősnél látom, és érdekelne a dolog miértje.
Voltam hasonló helyzetben. Az internet volt az oka, hogy így találtunk egymásra. Ha nem lenne net, sosem találkoztunk volna. Megvolt a közös hang, mással előtte ennyire még sohasem, és egymásba szerettünk. Én 7-8 évet simán letagadhattam a külsőmből, ő meg túl érett volt belsőre a nála fiatalabb lányokhoz. így bejöttünk egymásnak.
Valóban tudtuk, hogy nem örökre tervezünk, nem voltak közösek az életcéljaink, a családalapítás dolgában nem volt közös nevező, mert egyikünk már túl volt rajta, de még így sem akartuk kihagyni az életünkből ezt a pár éves intenzív szerelmi élményt. Szép volt, jó volt, köszönöm, ennyi:-)
12-nek: Azért, mert személyeskedik, és minősít, amit én nem tettem vele.
Ha neki nem tetszik a kiírt kérdés, lépjen tovább, van itt még téma éppen elég.
11-est pedig tisztelem, hogy felvállalta ő is, és a fiatalabb társa is a kapcsolatot.
Na látod, 12-es, te is személyeskedsz és prejudikálsz, mire jó ez? Majd én eldöntöm, hogy mire mit reagálok, nem kell itt meséket gyártanod, hogy kit miért fogok "biztosan" lecseszni.
Párkapcsolatot nem minősítek, úgy tudom, a kérdést sem minősítve tettem fel, csak mint jelenség, érdekel a dolog.
Te viszont minősítesz, előre ítélkezel.
Na, kinek kellene a piros kezecske?
20:51 Köszi, jól értelmezted a válaszom.
Kérdező én többet itt válaszolni neked nem merek. Nem akartalak megbántani, nem ellened irányult a válaszom. Csak a véleményem mondtam el a fenti jelenségre. Én is leírtam két okot a válaszomban, de ezen kívül még lehet egyéb csomó indok is ami miatt összejöhet két ember még ilyen nagy korkülönbség mellett is.
Világos a szitu hogy nem minősíted ezeket a párkapcsolatokat, oké. Én csak véleményeztem és itt te voltál az akinek ez nem tetszett. Sajnálom.
Egy ilyen kapcsolatnál nem csak a kor számít. A korhoz tartozóan vélhetőleg a pasi érettebb gondolkodású, a nő pedig külsőre vonzó, jól tartja magát, megfelelő egzisztenciával bír, ami a huszonéves pasi korosztályához tartozó lányoknál még nem alakult ki.
6-10 év korkülönbséggel még simán működőképesnek gondolok egy ilyen kapcsolatot, akár hosszútávon is. Ennél többel viszont már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!