Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Találkoztam valakivel, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztam valakivel, akinek a személyisége ideális, de nem tetszik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Megismertem egy férfit, kétszer találkoztunk, a személyisége nagyon vonzó, sőt, számomra ideális, de fizikailag egyáltalán nem vonzódom hozzá. Szívem szerint nem találkoznék vele többet, mert nem akarok vele szerelmi kapcsolatot, én nagyon tetszem neki, de lehet, hogy, a barátság felé is nyitott. Mit tegyek? Nem akarom megbántani.
2017. dec. 30. 15:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
4%

,,A férfi nagyon kedves, megértő, udvarias, nem agresszív, értelmes, komoly dolgokról lehet vele beszélgetni, tanulni is tudok tőle új dolgokat. Türelmes."

Neked (meg a nőknek általában) ez a bajod, nem a ráncos arca. Undorító vagy...

2017. dec. 30. 16:34
 12/15 anonim ***** válasza:
95%
Ha nem akarod megbántani, akkor légy vele őszinte. Ezt akár személyesen, akár telefonba, de semmiképpen sem írásban, hanem szóban. 35N
2017. dec. 30. 16:38
 13/15 anonim ***** válasza:

Valami ilyesmit mondanék neki:

"Figyelj,nagyon kedves,értelmes,ráadásul intelligens vagy,de mint férfi,nem tetszesz."

2017. dec. 30. 16:45
 14/15 anonim ***** válasza:

felszines

Sajnos előbb utóbb mindenki öregszik

Senki se marad mindig divatos cicababa!!!

Őszintén mond el neki,hogy nem akarsz tőle semmit se!

2017. dec. 30. 16:46
 15/15 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, vedd tudomásul, hogy nem úszod meg, hogy ne okozz neki kellemetlen érzést a visszautasítással, már amennyiben a saját további életedet nem óhajtod beáldozni egy hazugság oltárán.

Viszont ha az eltökéltség (nem hagyod, hogy lebeszéljen arról, hogy nem kell neked) mellett korrekt vagy és udvarias, akkor semmi okod nincsen bűntudatra. Civilizált világban ez így szokás. Úgyhogy szépen, udvariasan, de nyugodtan és egyértelműen közöld vele, hogy mint férfi, soha nem lehet az életed része. Jogod van ezt tenni.

2017. dec. 30. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!