Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi 5 napja nem keres, akkor már soha többé az életben is fog, ugye?
és nem is tagadod le se azt hogy férfi vagy, se azt hogy féltékeny....
na mi van szivi, ebben a hónapban dobott ki a párod? ( mai emberközpontú, egyenjogú világunkban már meg sem merem kérdezni h pasi v. nő volt az illető)
Egyszer orosz őseim vannak, aztán férfi vagyok meg féltékeny, most már dobott a párom is, aki lehet, h fiú, de lehet, h lány.... Több baromság nem jut eszedbe?
Te nagyon kilehetsz, ez látszik. Nyugi.
szívem, én tök nyugodt vagyok. :DDD
Mint korábban írtam, mindenki önmagából indul ki.
tessék egy szép relaxálós szám, hogy megnyugtassam a fáradt idegeidet:
Lehet, nem is vagy olyan bunkó, de félszeg biztosan nem vagy. 😊 Már azt hittem mindjárt leharapod a fejemet. 😅
D. Ákos nekem is nagy kedvencem, mint pasi is aranyos, dehogy olyan külsejű biztos nem szeretnék lenni, mint ő, ha férfi lennék, az tuti. 😊
Honnan tudod, hogy nem vagyok bunkó? Mindenkinek máshol kezdődik az intelligencia szintje.
Félszeg: gátlásos, visszahúzódó, félénk, szégyenlős. (Szinonima szótár) Kérdem én, ha nem lennék ilyen bátortalan, akkor miért lennék fenn ezen az oldalon, miért nem vállalhatnál bárhol bármikor boldogan a véleményemet?
Annak örülök, hogy neked is tetszik a Dobrády Ákos , főleg hogy tetszését egyszer már kifejezte felém a Sziget fesztiválon :)
hihihihihi
Hölgyeim és Uraim, kezdődik a licitálás :D
Ki mond nagyobbat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!