Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi 5 napja nem keres, akkor már soha többé az életben is fog, ugye?

Figyelt kérdés
2017. dec. 30. 15:34
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

és nem is tagadod le se azt hogy férfi vagy, se azt hogy féltékeny....

na mi van szivi, ebben a hónapban dobott ki a párod? ( mai emberközpontú, egyenjogú világunkban már meg sem merem kérdezni h pasi v. nő volt az illető)

2017. dec. 30. 16:31
 32/44 anonim ***** válasza:
64%

Egyszer orosz őseim vannak, aztán férfi vagyok meg féltékeny, most már dobott a párom is, aki lehet, h fiú, de lehet, h lány.... Több baromság nem jut eszedbe?

Te nagyon kilehetsz, ez látszik. Nyugi.

2017. dec. 30. 16:36
 33/44 A kérdező kommentje:

szívem, én tök nyugodt vagyok. :DDD

Mint korábban írtam, mindenki önmagából indul ki.

tessék egy szép relaxálós szám, hogy megnyugtassam a fáradt idegeidet:

https://www.youtube.com/watch?v=7wfYIMyS_dI

2017. dec. 30. 16:39
 34/44 anonim ***** válasza:
54%
Köszi! 😊
2017. dec. 30. 16:44
 35/44 anonim ***** válasza:
66%
Majd ha feláll a farka és nem talál mást,akkor esetleg fog.Amúgy sanszos,hogy le..arja a fejedet.
2017. dec. 30. 16:57
 36/44 anonim ***** válasza:
36%

Lehet, nem is vagy olyan bunkó, de félszeg biztosan nem vagy. 😊 Már azt hittem mindjárt leharapod a fejemet. 😅

D. Ákos nekem is nagy kedvencem, mint pasi is aranyos, dehogy olyan külsejű biztos nem szeretnék lenni, mint ő, ha férfi lennék, az tuti. 😊

2017. dec. 30. 17:03
 37/44 A kérdező kommentje:

Honnan tudod, hogy nem vagyok bunkó? Mindenkinek máshol kezdődik az intelligencia szintje.

Félszeg: gátlásos, visszahúzódó, félénk, szégyenlős. (Szinonima szótár) Kérdem én, ha nem lennék ilyen bátortalan, akkor miért lennék fenn ezen az oldalon, miért nem vállalhatnál bárhol bármikor boldogan a véleményemet?

Annak örülök, hogy neked is tetszik a Dobrády Ákos , főleg hogy tetszését egyszer már kifejezte felém a Sziget fesztiválon :)

hihihihihi

2017. dec. 30. 17:10
 38/44 anonim ***** válasza:
51%
Ejha! Én csak a pusziig jutottam el vele. Te mázlista. 😊
2017. dec. 30. 17:14
 39/44 A kérdező kommentje:

Hölgyeim és Uraim, kezdődik a licitálás :D

Ki mond nagyobbat :D

2017. dec. 30. 17:47
 40/44 anonim ***** válasza:
36%
en szivesen megismerkednek egy ilyen nagyszaju lannyal :)
2017. dec. 30. 22:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!