Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Miért érdemes veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Miért érdemes veletek párkapcsolatot kialakítanom? 27F

Figyelt kérdés
Soroljatok fel öt okot!

2017. dec. 30. 12:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
79%

Ja, és nem azt kellene itt kérdezgetni szánalmas módon, hogy miért érdemes a nőkkel NEKED párkapcsolatot kialakítani.

Hanem inkább arra válaszolj magadnak, hogy (ugyan) miért jönne össze veled egy olyan nő, akit szeretnél? Komolyan mondom.

Lelki nyomoronc csak egy másik lelki nyomoroncot vonz, ez köztudott. ;)

2017. dec. 30. 15:12
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

1. Ronda vagyok, szóval nem tudnálak megcsalni

2. Nagyon aranyos macskáim vannak

3. Nincsenek barátaim, nem járok sehova, így minden időmet veled tudnám tölteni

4. Sok sminktermékem és szép ruhám van, megengedném, hogy használd őket, én otthon ülve úgysem tudom kihasználni

5. Szociális fóbiás, pánikbeteg, szorongó és depressziós vagyok, szóval rendes munkahelyem sose lesz, eltarthatsz, így erős férfinak érezheted magad mellettem

2017. dec. 30. 17:05
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem is tudunk rólad semmit, akkor meg miből jöjjünk rá, hogy egyáltalán nekünk érdemes lenne-e veled párkapcsolatot kialakítani?
2017. dec. 30. 18:38
 24/24 anonim ***** válasza:

A top 5 jó tulajdonságom, amit észre szoktak venni:

1;szép vagyok(vékony, törékeny, de formás test, aranyos nőies arc, vöröshaj+szeplő+zöldszem)

2;kellemes társaság vagyok

3;van pénzem, amit megoszthatok

4;értelmes vagyok(magas iq)

5;önzetlen vagyok(az ágyban is)

5 dolog, ami szerintem a legértékesebb bennem:

Az ízlésem(humor, ruhák, filmek, zene, ételek)

Nem vagyok közönséges

Nem nyílok meg akárkinek

Nagyon ritkán vagyok szélsőséges

Kreatív vagyok(programok, beszélgetések, problémamegoldás, szex)

Szerintem megéri a férfiaknak a társaságomban lenni, szerencsére ők is így gondolják.

Most épp egy sráccal ismerkedem, úgyhogy többre jelenleg nincs igényem.

2017. dec. 31. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!