Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet normális fiút találni, aki kedves és szerény és aranyos, csendes, félénk? Vagy lehet, hogy ilyen nem létezik?
Pontosan mire kell neked egy ilyen fiú?
Én bunkó vagyok, gyakran játszom viccből a beképzeltet, mogorva, csendes (ez stimmel, már amikor) és félénk (amíg nem tudom mit akar a lány pontosan addig félénk vagyok).
Én létezem és, ha tetszel akkor szívesen lefekszem veled. Ha nem akkor nem, keresgélj tovább.
Tutyimutyi jelzővel kísérve úgy kivágás, csak úgy zörög. Esetleg minden második határozottabb kanra nyála csorgatva itt spammolnád, hogy mennyire össze vagy zavarodva. :D
31/f
Nézz körül a környezetedben, iskolában, egyetemen, munkahelyen, buliban, szórakozóhelyeken, boltban és ha egy félénk srávot látsz, akkir megraláltad.
Viszont arra ügyelj, hogy érzékenyebbek, bizonytalanabbak, félénkek, szóval ne rohand le őket, akkor csak jobban bezárkóznak.
Türelmesen, lassan, fokozatosan közeledj, vezesd, bátorítsd, hogy kinyíljon, finoman de ugyanakkor határozottan és egyértelműen, hogy ne legyen bizonytalanságban.
Szóval nem lesz könnyű, ezért csak akkor keress ilyet, ha komolyan gondolod és van elég türelmed hozzá. Különben mivel érzékenyek csak ártana az önbecsülésüknek ha nem sikerülne és még félénkebb, csendesebbek, zárkózottabbak lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!