Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetem alatt is képtelen vagyok párt találni. Ha elkezdek dolgozni, még ennél is kevesebb esélyem lesz?
Figyelt kérdés
Hiába járok sokat társaságba, ismerek sok embert, egyáltalán nincs sikerem...2017. dec. 27. 15:41
11/17 anonim válasza:
Egyébként is max.25 nek nézek ki. Valaki csodálkozott is, hogy 30 vagyok. :D.
12/17 anonim válasza:
#10 szóval neked tökmindegy hogy ki az, csak puncija legyen? És csodálkozol hogy mindenki lepattint? XD
13/17 anonim válasza:
Időd úgy érzed majd, hogy kevesebb lesz, de amúgy sem esély sem idő nem lesz kevesebb. Max más a le osztás, de ahhoz mindig kénytelen alkalmazkodni az ember.
31/f
14/17 anonim válasza:
ezért nem mindegy, hogy ki az, de azért nem az fogja meg határozni, hogy hány éves úgy egy olyan 22-32 éves intervallumban. Bár inkább olyan 24-30 lenne az ideáli intervallum, aminek nagyobb realistát látom.
30f
15/17 anonim válasza:
Én is ezzel küzdöttem. Mindig úgy mentem bulizni az egyetem első évében, hogy nekem pasi kell, de komolyabb. Annyira sikerültek ezek a dolgok, hogy esetenként kifogtam egy pasit, akivel smároltam, aztán soha többet nem láttuk egymást. És akkor jött a nyár elmentünk fesztiválozni egy barátnőmmel. Rengeteg mindent terveztünk, kihívások, hogy ki fogja több pasi számát megszerezni, kit hívnak meg a legtöbben, belevetjük magunkat az életbe. Nos... nem éppen így lett. Az első nap megismerkedtünk 4 sráccal. Következő este ismét összefutottunk a 4-ből kettővel és bármennyire is kalandnak terveztem a srácot 1,5 éve tartó kapcsolat lett belőle. Tudom nehéz elhinni, de úgyis akkor találsz valakit, amikor nem tervezed!
16/17 anonim válasza:
Ha pedig azt mondta volna, hogy nagyon fontos neki kit választ és "szűr" ilyen téren akkor abba kötöttél volna bele, hogy "nagyon válogatós".
17/17 anonim válasza:
Sajnos minél idősebb az ember annál nehezebb
szerencse kell hogy megfelelő emberrel találkozzál aki a társad lesz egy életen át
Már egy kevés esőcseppnél ott hagyják a Férfiak a Nőket!
Viharban meg teljesen egyedül marad az ember :( 30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!