Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! 170cm és telt vagyok. Ez szerintetek vonzó?
Figyelt kérdés
Szóval elèggè úgy èrzem, ez inkább átok, mint áldás és àltalában nem az èn ízlés típusomnak jövök be(magas, vèkony).2017. dec. 26. 17:41
1/11 anonim válasza:
Kedves nemíromkiafelhasználóneved! Privátban is mondtam tegnap, hogy tökéletes vagy számomra (is). Üdv.: a t.bika :P
3/11 anonim válasza:
Ha látlak akkor meg lehet mondani, hogy vonzó-e
6/11 kissaladar válasza:
szerintem okés vagy , nem tudom mi a problémád magaddal :) de amúgy az egész alak elmond mindent és ha kinézeteddel van gondod az más lapra tartozik :) de látni kell ahhoz , hogy konkrétabbat mondjon az ember
7/11 anonim válasza:
A telt, az eufémizmus? Hány kiló, és hol vannak azok a kilók? Lehetsz vonzó, de az ellenkezője is.
8/11 anonim válasza:
Egy képet küldj és megmondom, vonzóság terén hol állsz.
10/11 anonim válasza:
Ma vacsorát sütöttem. Szerinted finom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!