Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi vonza a lányokat a primitív, egyetlen értelmes mondatra képtelen, de nagyon hangos csávókban?
Kb. 3 éve járok egy konditerembe, így ismerem a törzstagokat, látom a kialakuló kapcsolatokat és a férfiöltözőben is gyakran folyik a beszélgetés a lányokról.
Azt lehet látni, hogy az értelmesebb srácok egyedül vannak, a nagyhangú majmok, akik már a bejárattól ordítanak a terem másik végében edző haverjuknak, hogy szasz tesó, ma kib..szottul ge..cire szétba..sszuk magunkat ba..zdmeg, azok pedig végigmennek az összes csajon a teremben. És a legmegdöbbentőbb, hogy az értelmes lányok is ezekkel állnak le. Amikor velem, vagy valamelyik normális sráccal beszélgetnek, akkor tök értelmesek, viccesek,stb., mégis sorban dugják őket a "höhö, tesó, ge..ci, ba...meg csávók. Ráadásul alázzák is ezeket a lányokat, mert bent hangosan kibeszélik, hogy melyik lányt, hogy sz..patták, meg ez meg az bírja az a..nált...
Mi ennek az oka? A hangoskodás miatt dominánsnak tűnő egysejtűek mitől lesznek vonzóak? Miért alázzák magukat a lányok?
Több teremben is megfordultam már és mindenhol ezt láttam...
Vannak normális nők és férfiak is a kondiban, de ők akik kilógnak onnan, csendben teszik amit kell és haladnak, jól érzik magukat.
Aztán ott a vezérvonal a "Hőőőőőj ma asztán széccsapassuk magunkat tessa - vagy itteni kőbunkó-ember kifejezésével élve "bá$tya", illetve az aerobikos csajok akik te jóóóóóó ég, mennyire buták. Látszik, hogy sokuk a testéből kíván megélni és a stílusuk olyan szarműsorok szintjét hozza, mint az éjjel-nappal budapest.
Vannak jó csajok és izmos férfiak is a normálisak között, őket nem fogod hallani/látni majomkodni, míg a kőbunkó még edzés közben is ripacskodik, direkt úgy nyödécsel, hogy mindenki hallja, utána teátrális beszámoló, hogy ő milyen kemény.
A kondis nők döntő többsége a bunkó "önbizalommal teli" férfiakat kedveli, mert az az igazi férfi aki nagyobbat üt,izmosabb, mindenki elött teszi az agyát mert nem fél senki véleményétől ,és aki hangosabban üvölt és elhiszi magáról ,hogy ő a király. (vagy rogyásig van pénze,de az is egy tőről fakad ,védettségre törekvő ösztön) Mert amellet biztonságban érzi magát a nő. Ha néha ő is kap a bunkózásból, meg néha be be csúszik egy nyakleves: hátistenem ez vele jár, ha igazi alfa tenyészkannal akarja hágatni magát ,és feszíteni vele a facen . Ennyi a történet.
Vannak persze női kivételek,de ők nagy ívben kerülik a koedukált konditermek izomszagú világát.
Ez ősemberi szint ,de az ember pont azon a szinten van mint az ősember,csak egy vézna technolgiai máz van rajta,a mai divat és média meg minden szinten a neoprimitivizmust emeli eszményképpé.
Most komolyan, szerinted pl. a #17 alatt írt ámokfutás lenne a "nagy igazság"?
A normális alatt nem az itt síró, mama kedvence, igénytelen, dagadt, kockákra gondolok...
De a normális semmiképpen sem az, akiben a primitívsége folytán 0 gátlás van és minden nőre erőszakosan rámegy. Ez nem tökösség, hanem extrém intelligenciahiány miatti félelemérzet nélküliség. Csak tévesen ezt a lányok tökösségnek nézik...
A kultúrált viselkedés pedig nem töketlenséget jelent, legalábbis egy értelmes világban.
Egyébként több komoly kapcsolaton vagyok már túl, tehát nem sírok, hogy nem kellek a lányoknak, csak próbálom megfejteni, hogy az ilyen esetekben mire gondolnak, mert ez nem csak a termekben gyakori, csak ezzel konkrét példát akartam írni. Fitt, olvasott, intelligens, kultúrált férfi vagyok, ami nem azt jelenti, hogy humortalan, sótlan, unalmas pali, mielőtt ezt írnátok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!