Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnák ezzel a lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnák ezzel a lánnyal kapcsolatba lépni?

Figyelt kérdés
Futár vagyok és kb havonta vagy kéthavonta viszek csomagot 1 helyre és ott van 1 lány aki nagyon tetszik.(ez egy iroda ahol többen vannak így nem tudok beszélgetést kezdeményezni). Úgy gondolom én is bejövök neki mert mindig mosolyog amikor meglát és hosszasan a szemembe néz. Tudom a nevét mivel a csomagra rá volt írva amit vittem neki. Megkerestem a fecebookon,de nem tudom,hogy be merjem e jelölni. Elég béna tudom,de tanácsokra lenne szükségem.
2017. dec. 24. 09:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért megkérdezheted, hogy: egyedül vagy? Amúgy tudnék.
2017. dec. 24. 09:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Neked könnyebb dolgod van. :D Én a másik oldalon állok. Nekem egy futár tetszett meg, akivel csomagot szoktam kiszállíttatni. Ő is már nagy mosollyal köszön. De mi nem tudjuk egymás nevét. :D És mindig abban bízom, hogy egyszer bemutatkozik, mert én nem merek kezdeményezni, alkalmam sincs rá nagyon.
2017. dec. 24. 09:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyébként a te esetedben csak úgy, hogy felveszed vele a kapcsolatot.
2017. dec. 24. 10:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Kérd el a szàmàt.
2017. dec. 25. 03:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!