Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek velem van a baj,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek velem van a baj, hogy közel harmincas férfiként nem találtam eddig barátnőt?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok kezdeményezni és ráadásul a tőlem kicsit idősebbek tetszettek eddig a felfogásuk,nőiességük miatt.Mit tanácsoltok,min változtassak,milyen korosztálynál lenne esélyem?

2017. dec. 18. 19:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%
#8 nem mondanám, egyszerűen megmaradtak nagyjából a hagyományos szerepek ilyen téren, és ennyi. Ez mindig is így volt rendjén, egy nő ne kezdeményezzen olyan aktívan, az nem lenne nőies.
2017. dec. 18. 20:24
 12/18 A kérdező kommentje:
De,fiatalabbnak nézek ki kb. 5-7 évvel.De a fiatal lányoknak már "öreg" vagyok,az idősebb hölgyeknek még fiatal.Azért nem ismerkedek úgy,mert felsülés esetén kb. mindenki tudja a környezetemben,hogy össze akartam jönni xy-nal éd megvetően bámulnak/beszélnek erről,mintha valami baltás gyilkos lennék... :(
2017. dec. 18. 20:26
 13/18 A kérdező kommentje:
Véleményem szerint egy 35-40-es nő inkább nőies,a 20-30 közöttieket nem tartom annak,de nem jelenti azt,hogy nem szépek,cukik,csak kislányosak inkább.Nekem meg már kicsit más a felfogásom.
2017. dec. 18. 20:29
 14/18 anonim ***** válasza:
11%

"gyszerűen megmaradtak nagyjából a hagyományos szerepek ilyen téren, és ennyi"

Nem, nem ennyi. Sokkal inkább arról van szó, hogy a hagyományos szerepek alapvetően megváltoztak, ehhez azonban ragaszkodnak azok, akiknek a körülmények ezt megengedik. Mert a kényelem felülírja az elveiket.

2017. dec. 18. 20:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy konkrétan? Hülyeség korosztályt tanácsolni. Olyannál próbálkozz, aki bejön. A többi ember vélemény miért érdekel?
2017. dec. 18. 20:57
 16/18 A kérdező kommentje:
3X vagyok.
2017. dec. 18. 22:03
 17/18 anonim ***** válasza:
Az már lejött a kérdésből, hogy 30-as vagy, de azért kérdeztem konkrétan, mert írtad, hogy fiatalabbnak tűnsz. Nem mindegy, hogy majdnem 40 évesként tűnsz fiatalabbnak, vagy 32 évesként.
2017. dec. 19. 13:57
 18/18 A kérdező kommentje:
Utóbbi.
2017. dec. 20. 01:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!