Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérné eszkorttal elveszíteni a szüzességem, ha 22 éves koromig még csak egy barátnőm sem volt soha?
Igazából eléggé kilátástalan a helyzet, szerintem alkalmatlan vagyok párkapcsolatra mert első randim már volt jó néhány, 2. kevesebb, kapcsolat egy sem.
22 évesen már nyilván kissé frusztrál a dolog, főleg hogy mivel rondának sem tartom magam különösebben, ha az lennék még randik sem jönnének össze.
Ha valami csoda folytán egyszer összejönne egy kapcsolat és szexre kerülne a sor, legalább ne bénázzak túl sokat (bár úgyis fogok), ne a legelső alkalom legyen, ezért gondoltam lehet jó ötlet lenne fizetőssel kipróbálni.
Olyan lenne mint bemelegíteni mérkőzés előtt.
Nem fogom bevallani, hogy szűz vagyok valószínűleg csak rontana a helyzeten.
Tudom hogy egy alkalomtól nem leszek profi, de ha valamit tanulnék már megérné.
Mit gondoltok?
Inkább keresd meg az okát, miért vagy alkalmatlan párkapcsolatra (ha az vagy, bár inkább ezt csak te gondolod), és ami nem stimmel, azt hozd helyre! Nem lehetetlen, megéri!
Fizetőshöz csak akkor menj, ha nem fordul fel a gyomrod egy olyan nőtől, aki előtted aznap is több férfivel dugott, vette a szájába a farkát, stb. Neki ez annyira mindennapos dolog, teljesen természetes, messze nem azt jelenti neki, amit neked, ezt feltétlen vedd figyelembe! Te esetleg valamennyire jól érzed magad vele, de a részéről csak egy voltál a sok kuncsaft közül. Míg egy nem hivatásosnak azért többet jelenthetnétek egymásnak.
Most őszintén utolsó, hol érdekel az bárkit is, hogy egy szüzességelvétel jó legyen a prostinak? :D
Ne legyünk már ilyen romantikus filmeken művelődött arcok.
Azért megy oda, hogy lebontsa a saját szorongás-falait. Prüntyögtet egyet, lát egy muffot, szagol egy hajtövet, helikopterezik a didkók között, meglovagoltatja a kancát. Nem kell ezt túlmisztifikálni érzelmekkel stb... Itt már rég nem érdekel senkit ez a dolog. Úgy is eldurran 5 perc alatt. Ez a csajnak is win, mert hamar végez. A srác meg túlesik végre a tűzkeresztségen.
A férfiaknak átok a szüzesség, nem egy pozitív dolog, amit tartogatunk a másiknak. Egy kibäszott nyomorék kripli dolog, amitől mielőbb meg kell szabadulni.
Most nyersen fogalmaztam... de van alapja. A srác jól látja szerintem, és akar fejlődni, akar továbblépni. Nem egy lúzer a sok közül, aki 30 éves koráig vinnyog hogy soha nem lesz nője.
Egyébként, hogy mondjak valamit, bennem az egymással smárolós, részeg ribik, két nikotinos koktélhányás között lepippantott biztiőrrel visszataszítóbb, mint egy józan lakásos csaj.
Sajnos sok ilyen kiégett partibukszával hozott össze a sors, és nem igazán volt gusztusom hozzájuk. Az igazi jó nőket, meg nem olyan egyszerű megfűzni a bulikon, akár komolyabb kapcsolatot keresve.
Utolsó 2 válasz is jó.
Egy igényes, drágább prosti, simán visszautasítja a kuncsaftot már az ajtóban, ha látja hogy részeg, igénytelen, vagy valami putris ember. Nem hogy még bekapja a farkát.
Az igényesebb örömlányok általában egészségesebbek mint néhány partiállat csaj...
Egyébként azt tudtátok hogy a régi, konzervatív paraszti világban is (18-19. századról beszélek) a fiúk már a katonaság előtt elveszítették a szüzességüket? Általában 16-17 évesen elmentek az úgynevezett "közös anyákhoz", olyan 30-as, 40-es nőkhöz akik megözvegyültek, vagy a férjük egy puhapocs volt és nem tudta vagy nem érdekelte hogy csalja a felesége. Ha nem volt ilyen nő, akkor pedig az apák bordélyházba vitték fiaikat.
Ez mivel volt jobb, mint amit a kérdező akar csinálni?
Szóval szerintem keress a neten valami igényes fiatal lányt és gyakorolj nála. Persze nem leszel jó szerető néhány alkalom után, főleg hogy minden nő máshogy szereti, de azért az alapokat csak megtanulod. Elmondhatod magadról hogy nem vagy szűz és már több lánnyal volt dolgod, ami igaz is :D
Persze ne mondd el hogy prostiknál voltál és mindig használj ÓVSZERT! MINDIG!
Én is viszonylag későn vesztettem el, 18 voltam és elég gáznak éreztem, a lánynak be se valltam hogy szűz vagyok, nem tudom hogy észrevette-e, nem feszegette a témát, bár igaz, hogy előttem csak egy kapcsolata volt és az is csak pár hónapig tartott, sokat nem szexelt előttem, így viszonyítási alapja nem volt csak egy kevés. Ha esetleg meggondolnád magad a fizetősökkel kapcsolatban, akkor azt tudom ajánlani, hogy egy szende, visszahúzódó 17-18 éves lánnyal gyere össze és veszítsd el vele. Sok ilyen lány szűz még ennyi idősen. És 22 évesen belefér 17 évessel járni, annál fiatalabbal már nem.
Annyit verted hogy mar le szakadt a fityma
Szukuleted tehat nincs mit elveszitened . Ferfiaknal csak jelkepes a szuzesseg meg noknel van ott egy hartya . Ha ilyen szempontbol nezed akkor nem is vagy szuz csak a nok lehetnek azok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!