Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belekezdenétek egy kapcsolatba egy 20 éves sráccal ha az szűz?
Figyelt kérdés
20 leszek 3 hónap múlva, és még mindig szűz vagyok, habár engem ez nem zavar annyira, azért kiváncsi lennék mi erről a véleménye a 17-22 év körüli lányoknak, ez nagyon gáz? Esetleg visszataszító?2017. dec. 16. 16:26
11/16 anonim válasza:
Mi így jöttünk össze, mikor 24 éves voltam. Igaz, ő közelebb àllt a 21- hez. 1 hónappal az utàn töltötte be, hogy először lefeküdtünk. Úgy volt, hogy vàrunk a szülinapjàig, de nem bírtuk... Azóta eltelt 7.5 év, együtt vagyunk, és 6 éve hàzasok is:)
Szóval ha tetszik egymàsnak 2 ember, a személyiségetek is passzol akkor semmi akadàlya! Aki ezért kinevet, vagy ítélkezik, annyit is ér. Nagy nullàt.
13/16 anonim válasza:
pufi ,zsirszalonka vagy esetleg girnyo.
14/16 anonim válasza:
Szerintem vetesd el a szüzességed, erre a célra vannak fizetős **bancok. :)
15/16 anonim válasza:
Volt rá példa. Igaz, én 25 voltam akkor.
El is vettem neki, de nem lett hosszútávú a dolog, mert bár kedveltem, de nem éreztem azt, amit kéne, és egyszerűen fojtó volt a dolog számomra.
16/16 anonim válasza:
#6 köszönjük a részletes élettörténetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!