Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar nők tényleg imádják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nők tényleg imádják az olasz, arab, néger pasikat?

Figyelt kérdés

2017. dec. 16. 11:31
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
43%

Rasszisták mindenhol vannak, régen rossz felfogás ez a "csak a magyarok rassziták bezzeg az osztrákok, németek, amerikaiak, feketék aztán nem!". Pedig náluk is megvan ez a réteg simán csak nem olyan hangosak.

És bizony, még a feketék között is sok a raszista, csak ők nem a feketék irányába hanem elsősorban a latin-amerikaiak irányába azok, USA-ban a feketék rühellik a latinókat (és kisebb mértékben az ázsiaiakat is).

Aztán ott vannak távol-keleti népek akik csak képen és az üzleti életben ilyen nagyon nyájasak... Amúgy inkább barátkoznak egymással, mint a többi rasszal. Kínaiak általában saját városrészt szeretnek kialakítani ahol összezárnak mások előtt, nyájasak és nem bántanak senkit, de egymással szemben sokkal nyitottabbak, másokkal szemben mindig van egy lépés távolság, még barátságban is általában úgy érzékeltetve, hogy ő a méltóságteljesebbek.

Szóval nem igaz ez a "csak a magyarok rasszisták" dolog, csak itthon ez egy remek kártya amit a politika mindig is forgatni fog, ki ezért, ki azért. Van aki szavazatszerzésért van aki a szélsőjobbal való riogatásért van aki jópénzért, van aki csak azért, hogy megmaradjon a cigány-magyar ellentét is lehessen a zavarosban halászni. Nagy bajban lennének bizonyos emberek, ha összefogna a cigány és a magyar.

Ui: Az első világháború egyik karácsonyán is majdnem ez történt, hogy a fronton harcoló német és francia-angol katonák kis túlzással majdnem kibékültek, lett is nagy riadalom a hatalom birtoklóinál.

2017. dec. 16. 13:53
 22/30 anonim ***** válasza:
71%

20 mert a te hozzászólásod kicsit sem rasszista :D

Bár mint tudjuk, fehér embert utálni nem rasszizmus :c

2017. dec. 16. 14:23
 23/30 anonim ***** válasza:
3asnak üzenem, hogy a Magyar nők belsőben semmivel nem jobbak nálunk férfiaknál. Lehet kedvesnek látod őket, de ha megvan az áldozat férfi aki férj, majd család apa lesz akkor már nem tesznek a másik kedvére és csak a saját érdekeiket nézik. Én úgy fogom nevelni a fiam, hogy vagy külföldi nőkkel ismerkedjen majd vagy itt élő keletiekkel...40f
2017. dec. 16. 14:50
 24/30 anonim ***** válasza:
51%

Én is úgy vagyok velük, mint a cigányokkal. Nem kell semmilyen déli/barna/fekete/muszlim vagy ehhez hasonló pasas.

Szőkésbarna-kék szemű vagyok, a zsánerem is ez a típus. skandinávok, nyugati-európaiak, és a nyugat-oroszországi oroszok jöhetnek szóba. És persze magyarok.

21L

2017. dec. 16. 14:51
 25/30 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem értelmes nő (vagy egyáltalán, értelmes ember) nem etnikum alapján választ magának társat, hanem szimpátia alapján.

Persze vannak olyanok, akiket az idelátogató angol segédmunkás John levesz a lábáról egy öteurós koktéllal, de azok annyit is érnek.

2017. dec. 16. 14:53
 26/30 anonim ***** válasza:
77%
Nem.Nálam kizárt.
2017. dec. 16. 15:00
 27/30 anonim ***** válasza:
#25 nem etnikum alapján? Persze, ez a mesékben aranyos, tiniként még én is azt hittem, hogy az előítéletek értelmetlenek, de pont a személyes tapasztalataim világítottak rá arra, hogy nem azok. Rengeteg országban jártam már és nagyon sok külföldit ismerek, szóval nem alaptalanul mondom. Annyit mondhatok, hogy muszlimmal soha nem járnék, a négerek meg úgy alapból sem jönnek be. Rasszizmus vagy sem, az alapján választok párt, ami alapján akarok.
2017. dec. 16. 16:31
 28/30 anonim ***** válasza:

Fiú vagyok. Sokat járom kulfoldet és ez nem csak Ausztria vagy Németországban merül ki. Amit tapasztaltam, hogy mindegy h milyen nő vonzódik a különlegeshez. Ezért pl magyarként könnyen szereztem barátnőt szinte bármely országban.

Persze vannak konzervatív nők akik csak a saját nemzetukben keresik a nagy őt, de akad aki külföldiben esetleg egzotikus ( afrikai, arab stb) ben keresik.

Én is több ezer kmre találtam meg a párom..14000 km re.

2017. dec. 16. 22:03
 29/30 anonim ***** válasza:
A nők a gazdag pasikat imádják.Lehet akár hobbit is.
2018. ápr. 9. 12:49
 30/30 anonim ***** válasza:

Hát persze MINDEN ami magyar az csak rossz lehet, főleg ha még férfi is. Általánosítás 5.0

Én a munkám miatt 20 évig éltem Kanadában és Amerikában. Aztán mégis haza költöztem, holott cégem volt kint, csak a házam telekkel 750.000$-ért kelt el, amit én építettem. Rosszak a magyar férfiak? Akkor nagyon rossz társaságban voltál eddig. 1 éve élünk Magyarországon a családommal, a feleségem is magyar, van három gyerekem. A lakóhelyemen mindenki segítőkész, barátságos. Igazából a külföldi konzumidiótizmusra itt nem akarok kitérni.

2021. márc. 3. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!