Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy manapság egyre több lánytól, nőtől hallani, hogy "nem vagyok romantikus alkat"?

Figyelt kérdés

Ijesztően sokan mondják, hogy kirázza őket a hideg a romantikus pasiktól, az ilyen gesztusoktól, a gyertyafényes vacsoráktól, a kézenfogós sétáktól, a virágtól, bonbontól, egyéb meglepetésektől... A szerelmes verseket, szerenádokat meg inkább hagyjuk :D

Egyre inkább értelmüket vesztik a "meghódítani a nőt"/"udvarolni a nőnek" kifejezések, és egyre inkább azt érzem, hogy ma már "felszedni" kell őket. A "nyálas" és a "csöpögős" szavak használata rendszeressé vált a részükről, de közben gyakran halljuk tőlük a "bunkó" és az "érzéketlen" szavakat is - ezzel utalva arra, hogy a másik végletet sem díjazzák.

Mi vezetett idáig, mi történt a nőkkel? A felgyorsult, rideg világ okozta ezt? Mi a véleményetek erről?

2017. dec. 15. 22:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%

Az a baj, olyanoktól hallani, akik keresnek párt.

Nyilván az ilyenek is vannak többen, tehát kezd a köztudatba bemenni: ilyenek a mai nők.

Fenét, a normális nők nem szólnak hozzá, nem mondanak véleményt, csak úgy vannak.

Igenis léteznek, szerencsére.

2017. dec. 16. 04:15
 12/17 anonim ***** válasza:
90%
A normális nő nem mond véleményt? :D
2017. dec. 16. 06:58
 13/17 anonim ***** válasza:
68%
Szürke 50 árnyalata az ok, most már az erőszakos szex a menő, adódóan az írt női divat izéből.
2017. dec. 16. 10:10
 14/17 anonim ***** válasza:
Miről beszélsz? A szürke 50 egy giccses, romantikus szerelemi történet, a szépség és a szörnyeteg modern változata.
2017. dec. 16. 11:14
 15/17 anonim ***** válasza:
#14 én mindenhol ahol kritizálják, azt hallom róla, hogy egy szoft szadomazo témáról szól, meg hogy simán b@5zni kell, nem szeretkezni, és sok legyen a pénze a pasinak. Nem tudom, én kerülöm a divat cuccokat, na meg férfi vagyok, szóval ezt hallottam. Megnézni olvasni nem akarom, mert lehet traumát okozna :)
2017. dec. 16. 12:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Egy kanos asszonyka nyálas Twilight facefic-je. A nők sem olvasták mind.
2017. dec. 16. 16:19
 17/17 anonim ***** válasza:

Mert nem tudjátok mi a romantika. Volt egy férfi aki azt mondta nekem, ő egy lovag, de a gyertyafényes vacsora alatt arról beszélt, hogy csikart a hasa, hogy fájt az alfele stb. Gáz volt :D

Nekem az romantikus, ha elém jön, hazakísér, néha kapok reggelit stb. De ne mondja közben, hogy "ugye milyen lovagias vagyok, drágám?" Az annyira szánalmas. Tudom én is, és meg is kapná a jutalmát, de ne tolja le a torkomon.

2017. dec. 17. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!