Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nálatok kizáró ok lenne ha egy nőről kiderülne hogy fizikai munkát végez?
Mit jelent nálad a fizikai munka?
Hisz, aki eladóként dolgozik a multiknál, ők is fizikai munkát végeznek. Akik a gyárban dolgoznak, ők is fizikai munkát végeznek. Akik a vendéglátásban dolgoznak (kiszolgálók, szakácsok) ők is fizikai munkát végeznek.
Szóval?
És szerinted hányan dolgoznak nőként fizikai munkásként?
Tudod, ha téged annyira zavarna, akkor tanultál volna többet, hogy szellemi munkát végezz, amiben úgyszintén el lehet fáradni, mint a fizikai munkában.
És miért gondolod azt, hogy gáz lenne a nőnek a fizikai munka?
Itt szerintem, nem a munkáddal van a probléma, hanem a felfogásoddal.
Inkább számít az hogy mennyire élvezi a munkáját, milyenek a munkakörülményei.
Azaz, ha minden nap megsavanyodva, kiégve, kimerülten ér haza, az zavarna, megpróbálnám rábeszélni egy munkahely váltásra.
De ha élvezi amit csinál, és esténként nem egy kifacsart ember tér haza, akkor tök mindegy hogy az a munka fizikai, vagy irodai, szellemi, bármi...
Egyébként ez az alkat, alak bombajó! Ideálom! Gratulálok!
Kétdiplomás középvezető vagyok. A párom takarítónő volt amikor megismeretem. 2 Éve vagyunk együtt, nagyon jól kijövünk mert nagyon intelligens okos nő.
Amúgy jó erős alkatod van, de csinos is vagy egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!