Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak valóban nem tudnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak valóban nem tudnak nőként tekinteni egy olyan nőre, aki kislányos?

Figyelt kérdés

Nem külsőre értve, sokkal inkább jellemre.

Ti hogyan jellemeznétek egy nőt, akit kislányosnak tartotok?

2017. dec. 14. 14:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig is inkább a kislányos csajokat szerettem, sosem csíptem ha egy lány túl felnőttesen viselkedik.
2017. dec. 14. 14:55
 2/12 anonim ***** válasza:
24%

Igen tudnék.

Jó szívű, törődő-gondoskodó, játékos, makacs, erőszakos, féltékeny, szeretetre vágyó, alkatra kissebb termetű vékony, arcra nézésre szintén.

Nekem a kislányos nők az ideáljaim egy ilyen lánnyal akarok összejönni egy ideje hamarosan meg lesz az első randi amúgy 25 éves

2017. dec. 14. 14:56
 3/12 anonim ***** válasza:
Én tudok elég kislányosan viselkedni... mondjuk mellette felnőttesen is. A párom teljesen nőként tekint rám :)
2017. dec. 14. 14:56
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Nem mindegy, hogy valakinek vannak aranyos, kislányos tulajdonságai is, de mellette éretten gondolkozik, vagy pedig egy nagy gyerek. Az előbbire lehet nőként tekinteni, az utóbbit emberszámba se veszem. Gyerekes kislánnyal nem lehet együtt élni vagy komoly kapcsolatot fenntartani. Hosszú távra tervezni csak érett, nagybetű NŐvel lehet.
2017. dec. 14. 15:02
 5/12 anonim ***** válasza:
Más, ha valaki gyermekien naiv vagy gyerekes. Utóbbi a kislányos, előbbi még simán lehet felnőtt.
2017. dec. 14. 15:12
 6/12 anonim ***** válasza:
Mint téged
2017. dec. 14. 15:20
 7/12 anonim ***** válasza:
52%
ez felfogás kérdése, én pasiként jobban szeretem a csintalan csajokat, akik tudnak még gyerekesek lenni (persze ha komolyság kell, akkor komolyak), de ismerek olyan pasit akinek nem volt jó a gyerekkora, hamar fel kellett nőnie és ő nem tűr meg semmi gyerekeskedést (a saját elnyomását reflektálja a barátnőre)
2017. dec. 14. 15:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Miért akarnál mindenkinek tetszeni? Biztos vannak olyan típusú pasik is, akiknek ez tetszik, ehhez vonzódnak.
2017. dec. 14. 15:27
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem lehet tetszenél ha jobban megsimerlek. :)
2017. dec. 14. 15:29
 10/12 anonim ***** válasza:

Én kislányos vagyok és az én tapasztalatom az, hogy ez nagyon bejön a férfiak többségének. :)

Külsőre persze nem, meg vannak olyan területek az életben, ahol szintén nem, de alapból a stílusom a mindennapokban kis szeleburdi, sokat beszélős, nevetgélős, stb.

Lehet ezért is néznek általában 18-20 évesnek. :D

25N

2017. dec. 14. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!