Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes felköltözni Budapestre, csak a szép lányok miatt? Úristen annyi cicababa van mindenhol, én ezt nem bírom!
"mindent a szemnek semmit a kéznek"
Már akinél. :D Pont hogy az ilyen kis tinilotyókat a legkönnyebb megdugni.
Érdemes.
De ehhez jó egzisztencia kisportolt alak is kell.
Rendelkez-e ezekkel?
Plusz jól tudj nyalni,dugni,kivàlóan kommunikálj.
Ezek mennek-e?
Pedig van bőven, nyisd ki a szemed. Az a pár felsőbb kategóriás csaj (amiből Pesten ötösével jöttek szembe) már évek óta foglaltak.
Ott biztos jobb esélyeim lennének, edzett vagyok, igényes, jóképű. Nincs ezekkel baj, amit a 43%-os felsorolt. Az a pletyka sem igaz, hogy ott jaj milyen bunkók a lányok, tényleg közvetlenek, mosolygósak. Egyik lány a kisföldalattin rendesen megfogta a kezem a kapaszkodón, és mosolygott. Ilyen vidéken egy évben egyszer jó ha megtörténik.
# 8
Valószínű bottal sem piszkálnám azt a rosszmájú fejedet, ne aggódj.
Csak emiatt nem érdemes elviselni Budapest viszontagságait.
Még esetleg Buda erdősebb-kellemesebb részeit, de a pesti betondzsungelt semmi esetre sem.
Vidéken nincsenek szép nők? Hmmm... Csak a melóhelyemen van 7 jó nő (igaz te lefikáznád őket, mert nem "cicababák", hanem élő, dolgozó nők, és mindegyiküknek van "nem tökéletes" külsőtulajdonsága, de már azzal szimpatikusabbak, mint a plázacicababák, hogy látni mögöttük a jellemet, az embert és nem csak üres (idétlenül vihogó) vázak.
Lásd "Éjjelnappalbudapest", na az a sorozat tökéletesen mutatja be a belső nélküli üres nőket és a menősködő, izmozó életidegen férfiakat. (Igaz csak 1 részt néztem meg egy ismerősöm vendégszereplése miatt. Én meg a hülye ígéreteim...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!