Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok! Nektek bejön, ha egy pasi nem fogadja el a "nem"-et, és tovább próbálkozik kitartóan?
sokat keverik a "nem"-et a "talán"-nal.
a "nem"-en túl zaklatásnak hívják.
Nem jön be.
A legtöbb pasi azt hiszi, hogy ezzel tud menőzni és fényezni magát, közben észre se veszi, hogy vagy a nőnek párja, azért nem kell neki vagy valami más miatt taszító a nőnek.
Köszi a sok választ! Elég nagy egyetértés van :)
Akkor nem tudom, honnan szedik ezt a baromságot, amivel kimagyarázzák hogy miért jogos másokat irritálni..
onnan veszik, hogy sokszor a nem, az megsem igazi nem. Leirtam mar, es utanam mas is leirta. A tobbi meg 90% hogy szokasosan letagadja 'mert en nem vagyok olyan', pedig de, igy jatszadozik neha a pasijaval is.
Hajra nullazhattok, de nem fog sikerulni elsikalni, az internetnek hala uj felvilagosodas koraban elunk ;)
Így aztán könnyű vitázni :D
Én rád kenem, hogy hobbiból újszülötteket gyilkolsz teliholdkor. Tagadod? Hát nyilván csak hazudsz, amúgy csinálod, nekem van igazam, bibibi!
Én valahol ovi környékén kinőttem ebből a vitakultúrából :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!