Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy csomó helyes és vagány pasinak (mint pl. Mr. Busta) tök egyszerű szürke kisegér nője van?
Figyelt kérdés
2017. dec. 10. 16:52
11/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem menő ez az ember, és főleg, ahogy a nőkről beszél a "dalaiban". Amúgy lehet azért van szürke kisegér nője, mert jobb nő nem visel el egy ilyen szennyet.
12/17 anonim válasza:
Milyen jobb nő ez a lány akije van teljesen jü csaj.
Sajnálom hogy egy ilyen vezérhülyénél kötött ki.
13/17 anonim válasza:
Mr. Busta XD a helyes és vagány nem itt kezdődik. Ő egy magát nagyon kemény gengszternek bemutatni akaró divat "rapper", aki megtalálta a piacot a sok 13-14 éves között. De biztos felnősz majd előbb-utóbb.
14/17 anonim válasza:
Rákerestem, ki ez a lány, és szerintem ő sokkal szebb nőben, mint amilyen helyes Busta férfiban.
A vagányság meg nem itt kezdődik.
22/N
15/17 anonim válasza:
Kinek a pap, kinek a papné! Szerintem ez a pasi átlag alatti, ha az egyetlen férfi lenne a földön sem kellene.
Mivel a jó nők bőven jobbat is kaphatnak, miért állnának le egy ilyennel?
16/17 anonim válasza:
Ez mióta helyes? Mint egy bamba csepeli cigány proligyerek...
17/17 anonim válasza:
Ő helyes?!
Kezdem érteni, hogy miért nem kellek a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!