Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek extra kicsi pénisze van, arra is rátalálhat a párkapcsolat, szerelem?
Figyelt kérdés
Nekem ilyen gondom van. Fejlődési rendellenesség miatt nagyon kicsi. Csak 6cm merev állapotban. Így mondjak le teljesen arról, hogy lesz valaha párkapcsolatom? 32/F2017. dec. 9. 01:05
3/11 anonim válasza:
Sajnálom, de szerintem nagyon kicsi az esélyed rá :((
4/11 anonim válasza:
a párkapcsolat működhet, a sze.xuális élet viszont nem. Nekem már volt dolgom ilyen picivel. Még egy ó..vszer is nagyobb. Viszont vannak amik megnövelhetik centikkel igy legalább elérheted h pici legyen azzál már tudsz nem.i életet élni. És tényleg műküdnek egy másik páromnak emiatt volt oriási mert mindenféle dolgokat használt, neki felesleges volt mert fájdalmas volt emiatt az együttlét de neked jó lehet
5/11 anonim válasza:
Attól függ, hogy más módon még tudod e adni a párodnak amire vágyik. Pl kézzel, szájjal, vagy segéd eszközzel. Ha valaki szeret akkor ez nem akadály.
Pl. Exem "gyorstüzelő", kb fél percig sem bírta. Sőt.... De megoldatta máshogy. A szakítás nem emiatt volt.
Szóval soha ne add fel! Bárki bármit mond! Fontos a szexualitás, de rengeteg alternatíva van. Keresd azt aki téged szeret!
6/11 anonim válasza:
Hat figyelj, ha jól emlékszem, akkor a G pont 3-4 centire található a huvelytol, tehát elvileg ki tudsz elégíteni egy nőt, csak nagyon ügyesen kell használnod.
7/11 anonim válasza:
Lehet, bár nagyítóval kell keresnie :/
8/11 anonim válasza:
Igen, de sajnos dobni fognak, amint meglátják.
9/11 anonim válasza:
Műtét vagy aszexuális barátnő marad csak mint opció.
10/11 anonim válasza:
Őszíntén? szerintem az esléye 1%.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!