Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes 30kor korul megcsinalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes 30kor korul megcsinaltatni majd a melleimet?

Figyelt kérdés
28eves vagyok ..gyerekkorom ota nem tudom elfogadni hogy kicsi a mellem :( talan par ev mulva osszejon a kis sporolt penzem. Erdemes lesz belevagni?
2017. dec. 5. 14:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Akkor érdemes ha pl A-s melleid vannak azok mondjuk téleg kicsik vagy pedig az egyik kisebb mint a másik és korrigálni szetetnéd akkor nem felesleges sztem .plàne ha ennyit spóroltàl akkor miért tartottàl ki?
2017. dec. 5. 16:26
 12/20 anonim ***** válasza:

Sajnos ez függ a génektől is

.Ha ennyi êvesen is kicsi maradt a melled akkor nem biztos hogy maguktol fognak valaha.Nekem sincsenek nagyok de én nem kockaztatnék eleve meg kell talàlni a megfelelg orvost is .Sok sikert.:)

2017. dec. 5. 16:35
 13/20 anonim ***** válasza:
53%
Kinek akarod megcsináltatni? Idegeneknek, akik elmennek melletted és többet sose látod őket és ők se téged? Ismerősöknek, akik ha megtudják azt beszélik majd a hátad mögött- műmelle van! Nem látom értelmét. Vagy csak divatból? Mert másnak is van? Én nem tenném. És bent van a pakliban az is hogy elcseszik. Ezt is mérlegeld.
2017. dec. 5. 16:36
 14/20 anonim ***** válasza:
nem biztos hogy maguktol fognak nőni*
2017. dec. 5. 16:36
 15/20 anonim ***** válasza:
72%

Azt kalkuláld bele, hogy egy műtét eredménye nem örökre szól.

Eleve a szilikon betét szavatossága kb. 5 év.

A nagy súlyt ugyanúgy tartja (később nem tartja) a bőr, mint a természetes melleket.

Fogod tudni 5-6 évente fizetni a műtéteket?

2017. dec. 5. 17:05
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha még nem vagy túl a terhesség-szülés-szoptatás háromszögön, nem tenném a helyedben. Egyrészt ezektől baromi sokat változik a mell, lehet nem is lenne szükség műtétre. Másrészt arra is van esély, hogy megcsináltatod, szépek, tökéletesek, a terhesség, szoptatás meg jól elcseszi (szoptatni se kell hozzá, elég ha csak belövell a tej szülés után, ami hormonális, illetve már terhesség alatt nőhetnek).

Ha nem tervezel gyereket, akkor nem szóltam.

29N

2017. dec. 5. 17:14
 17/20 anonim ***** válasza:

Megértelek, én felvarratni szeretném.

Tényleg a gyerekvállalásodtól függ, nem a kortól. Én már 20 évesen felvarrattam volna, mert nem akarok gyerekeket.

2017. dec. 5. 17:25
 18/20 anonim ***** válasza:

Én csak akkor gondolom ezt jó ötletnek, hogy ha teljesen lapos lenne a mellkas, semmi kis domborulat nem lenne csak a mellbimbó...

A kicsi mell is ugyanolyan izgató és dekoratív lehet mint egy nagy. Attól még az egyáltalán nem rossz,hogy nem látszik annyira mint a nagy ha ki van rakva a kirakatba.

Nincs két egyforma mell. Az a jó,hogy ennyire különbözőek vagyunk. Minden méret és forma vonzó tud lenni a maga nemében.

2017. dec. 5. 18:01
 19/20 anonim ***** válasza:
A lányok úgy vannak a melleikkel, mint a fiúk a fütyiükkel.
2017. dec. 5. 20:00
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed,neked ez szükséges, nyugodtan,a te pénzed.
2017. dec. 6. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!