Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiaknak úgy kell magabizt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak úgy kell magabiztosnak lenni hogy közben sokkal több negatív hatás, elutasítás éri az önbizalmukat?

Figyelt kérdés
2017. dec. 5. 08:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#8: arról nem is beszélve, hogy az erős hím nem fogja magát egy nőstényre korlátozni...
2017. dec. 5. 11:44
 12/13 anonim ***** válasza:

8-9, ha már állatok a nőstények, mert ennyit érnek a szemetekben, egy meleg lyukat: akkor miért utasítjátok el, hogy állatmód küzdjetek értük?

Hogy normális, emberi választ is adjak: ismerkedni kell, kölcsönösen tisztelni a másikat, emberszámba venni, ilyesmi. Engem is néztek ürítőlyuknak, s még csodálkozott az illető, hogy nem estem hasra előtte, meg nem lett szex.

2017. dec. 5. 15:19
 13/13 anonim ***** válasza:

@12

Na állj. Nem én kezdtem ezen az evolúciós vonalon mozogni. Mondjuk tulajdonképpen ja, a nőstények állatok, ugyanúgy, mint a hímek. Ne tévesszen meg az, hogy mi "magasabb szinten létezünk", mint egy gorilla, attól még ugyanolyan főemlősök vagyunk csak. Különben meg mi lesz az "állatmód küzdés" vége? Az, hogy még erélyesebben vagyunk lekoptatva, mert hát miért nem értünk a nemből.

2017. dec. 5. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!