Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell elkezdeni egy ismerkedést, méghozzá jól?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Fiatal lány vagyok, és szeretném a tanácsotokat kérni.

Tegyük fel, megismerkedtek egy ellenkező neművel, esetemben férfival. Teszem azt, mondjuk a buszmegállóban. Nevet cseréltek, siettek.

Bejelöl, elkezdtek beszélgetni.

Milyen kérdésekkel illik letisztázni, mit akartok egymástól? Hogyan lehet megismerni a másikat unalmas, sablonos kérdések nélkül? (Mi a hobbid hol dolgozol mi a kedvenc zenéd kajád hol laksz szüleiddel albérletben)

Szóval tényleg ezekre a szükséges de annál unalmasabb kérdésekre gondolok.

Az első beszélgetés után hogyan illik elválni? Majd írj? Ezek után mikor illik írni? Másnap reggel, másnap este, vagy egy nap szünet után?

Apró, buta kérdések, de arra lennék kíváncsi, hogy egy pozitív, rövid találkozás után, ahol láttuk, hogy nagyjából tetszik a másik, hogyan lehet "izgalmasan", érdekesebben eljutni mondjuk az első randiig.

Köszönöm szépen!!!

2017. dec. 3. 13:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem az ismerkedésben pont a spontaneitás az izgalmas. Az, hogy nincs két ugyanolyan eset, hiszen mindenki más. Ha egy begyakorolt fogatókönyvet követsz, akkor nem igazán működik a dolog.
2017. dec. 3. 13:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Az a legjobb, amikor magától megy a beszélgetés, nem pedig ilyen sablonok alapján, hogy hol laksz, mi a hobbid stb.. Pl, ha feltesz egy kérdést, akkor arról el lehet beszélgetni, nem pedig jön fél perc után a 2. kérdés egy teljesen más dologról.Ez nem állásinterjú. :D persze amíg az ember nem ismeri a másikat, nehéz ennyire egymásra hangolódni, és ha nem úgy megy mondjuk az első beszélgetés, én akkor sem szoktam csak úgy "lelépni". Két emberen múlik, hogy hogyan alakul.

Én szeretem pl azt, ha találkozok valakivel mondjuk utcán, de ő is siet meg én is, akkor megadjuk egymás elérhetőségét (email/fb..) , és mondjuk este folytatjuk a beszélgetést chaten. Szerintem ott sokkal kötetlenebb az ember, és utána, ha találkozunk, akkor a beszélgetés is könnyebben megy nekem, mert már valamennyit azért tudok róla.

Szerintem felesleges már az elején tisztázni, hogy mit akarsz a másiktól, mert még te sem lehetsz benne biztos, hogy el tudsz képzelni vele többet vagy sem, ahhoz jobban meg kellene ismerni.

2017. dec. 3. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!