Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alfahim, magabiztos férfiak mit tennének, ha azon kapnák magukat egyszer, hogy már egy nőnek sem kellenek?
Nekem van egy igazi alfám:)
neki sem ment igazán a csajozás mert erőteljes agressziv és őszinte. de nem adta fel..vannak nők akik imádják az alfát..én ilyen vagyok.
Zsák a foltját.
ha nem kergeted a barbibabákat megtalálod azt anőt akinek te kellesz:)
Az emberek ott rontják el h elvárásaik vannak..kor magasság súly stb.
na ezt a gondolkodást feladtam és megtaláltam az én alfámat aki nem szálkás nincs sok haja-ahogy én elképzeltem- de egy igazi buldózar:)
Adj esélyt tágabb határok között és menni fog:)
11-es nagyon nem jól látja. Az összes alfahím akit ismerek mind elvált vagy gyerekekkel elvált.
Persze mindig van csajuk, mert piszok jóképűek és vékonyak vagy sportosak de állandóan kidobják őket a nők.
Jó a 3-ból az egyiket nem és egyedül őt ismerem úgy, hogy értelmes ember a másik kettő sík hülye, szóval a másik kettő csak testileg fejleszti magát és nem járja be a világot meg ilyenek...
Ha már mindenáron ragaszkodunk ehhez az "alfahím" kifejezéshez...
Az IGAZI alfahím vezető - a saját sorsának kovácsa, aki megteremti a lehetőségeit és/vagy teljes mértékben megragadja és kihasználja azokat. Tisztában van a saját értékeivel, erősségeivel, gyengéivel. Intelligens, tudja, hogy változik, ezért fejlődik, alkalmazkodik.
A korábban vázolt esetnél maradva - aki "kiöregedve" nevetségessé válik, mert nem képes felnőni, nem alfahím. Sosem volt az. Maximum ő volt a legerősebb/leghangosabb kiskakas a szemétdombon.
A kerdesednek semmi ertelme nincs.Egy ugynevezett alafa,azert alfa,mert többekközött tisztában van vele,hogy mindenki hibazik.Ö is.Ettöl nem veszti el viszont a magabiztosságát.
A hibákat nem kudarcként éli meg ,hanem alkalmat lát benne a tanulásra,továbblepésre,es máris cselekszik,nem pedig picsog.
Ez nem külsö tulajdonságaibol fakad,hanem a személyisege ilyen.Amit sok tapasztalat ,tanulás útján szerzett.
Te erre azt kerdezed kb.hogy mi lenne,ha nem ö lenne..
Akkor nyilván pld balesetben agyilag serült,vagy kómás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!