Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az alfahim, magabiztos férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alfahim, magabiztos férfiak mit tennének, ha azon kapnák magukat egyszer, hogy már egy nőnek sem kellenek?

Figyelt kérdés
Magyarul a "lúzer" férfiak sorsát kellene élniük egyszer csak valamilyen oknál fogva. Hogy dolgoznák fel ezt az állapotot, mit csinálnának, hogy élnék túl, hogy még egy csúnya nőnek sem kellenek?

2017. dec. 2. 09:58
1 2 3
 21/27 Judit58 ***** válasza:

Nekem van egy igazi alfám:)

neki sem ment igazán a csajozás mert erőteljes agressziv és őszinte. de nem adta fel..vannak nők akik imádják az alfát..én ilyen vagyok.

Zsák a foltját.

ha nem kergeted a barbibabákat megtalálod azt anőt akinek te kellesz:)

2018. jan. 16. 12:06
 22/27 Judit58 ***** válasza:

Az emberek ott rontják el h elvárásaik vannak..kor magasság súly stb.

na ezt a gondolkodást feladtam és megtaláltam az én alfámat aki nem szálkás nincs sok haja-ahogy én elképzeltem- de egy igazi buldózar:)

Adj esélyt tágabb határok között és menni fog:)

2018. jan. 16. 12:12
 23/27 anonim ***** válasza:

11-es nagyon nem jól látja. Az összes alfahím akit ismerek mind elvált vagy gyerekekkel elvált.

Persze mindig van csajuk, mert piszok jóképűek és vékonyak vagy sportosak de állandóan kidobják őket a nők.

Jó a 3-ból az egyiket nem és egyedül őt ismerem úgy, hogy értelmes ember a másik kettő sík hülye, szóval a másik kettő csak testileg fejleszti magát és nem járja be a világot meg ilyenek...

2018. jan. 17. 19:30
 24/27 anonim ***** válasza:
Ja a 4dik is 44 éves korára albérletben él, kocsija sincsen, elvált és hosszasan egy fix csaja van aki elég dilis szóval nem éppen siker emberek.
2018. jan. 17. 19:32
 25/27 Lifeishard ***** válasza:

Ha már mindenáron ragaszkodunk ehhez az "alfahím" kifejezéshez...

Az IGAZI alfahím vezető - a saját sorsának kovácsa, aki megteremti a lehetőségeit és/vagy teljes mértékben megragadja és kihasználja azokat. Tisztában van a saját értékeivel, erősségeivel, gyengéivel. Intelligens, tudja, hogy változik, ezért fejlődik, alkalmazkodik.

A korábban vázolt esetnél maradva - aki "kiöregedve" nevetségessé válik, mert nem képes felnőni, nem alfahím. Sosem volt az. Maximum ő volt a legerősebb/leghangosabb kiskakas a szemétdombon.

2018. jan. 17. 20:51
 26/27 acelsziv ***** válasza:
25 -nél a nagy igazság. A többiek súlyos fogalomzavarral küzdenek.
2018. jan. 18. 08:01
 27/27 anonim ***** válasza:

A kerdesednek semmi ertelme nincs.Egy ugynevezett alafa,azert alfa,mert többekközött tisztában van vele,hogy mindenki hibazik.Ö is.Ettöl nem veszti el viszont a magabiztosságát.

A hibákat nem kudarcként éli meg ,hanem alkalmat lát benne a tanulásra,továbblepésre,es máris cselekszik,nem pedig picsog.

Ez nem külsö tulajdonságaibol fakad,hanem a személyisege ilyen.Amit sok tapasztalat ,tanulás útján szerzett.

Te erre azt kerdezed kb.hogy mi lenne,ha nem ö lenne..

Akkor nyilván pld balesetben agyilag serült,vagy kómás lenne.

2020. febr. 26. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!