Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szerint hülyeség, hogy a nők a pénzre/vagyonra/luxusra stb. mennének, őszerintük mi az oka annak, hogyha valakinek sosincs nője, pedig akar?
Húúúúú basszus én is de AKARTAM megnyerni a lottót csak még lottószelvényt se adtam fel hát ilyet :) Tudod ha nem TESZEL valamiért akkor semmit sem ér az akaratod és elég nehezen fog teljesülni.
Egyébként aki "csóró" az önmagában nem jelenti azt, hogy értéktelen. Viszont valljuk be egy ambiciózus, élettel és akarattal teli, kitartó, komoly pali nem marad csóró örökre. Aki "szerencsétlen csóró" ahogy fogalmaztál az valóban szerencsétlen mivel a szerencsénket magunknak kovácsoljuk. Olvass el pár sikersztorit milliárdosokról és azt fogják nyilatkozni, hogy "minél többet beletettem annál szerencsésebb lettem". Ez ilyen mátrix dolog, hogy a saját sorsod irányítod vagy ráfogod valami másra, hogy neked nincs szerencsét mert ez meg az. Ha nem akarsz csóró lenni tegyél érte. Ja ahhoz össze kéne szedni magad, kilépni a komfortzónádból és szembenézni a problémákkal? Értem hát ez valóban nehéznek hangzik... Inkább akkor ráfogom a kormányra, a gazdag pasasokra, a külsőmre vagy magukra a nőkre!!! Chhhh démonok...
Hasonló ambíciókkal és szellemi színvonallal élő nőt kell keresni, és jó lesz minden.
A "csóróknak" van a legtöbb gyerekük.
De mondjuk ha valaki csóró és nincs nője se, valószínűleg egyszerűen nem tudja "eladni" magát. Nem tud jó benyomást kelteni, nem tud kommunikálni, esetleg nem túl okos. Ezekre gondolnék először.
Édesem, abban az országban, ahol az emberek fele csóró szerinted ki a francot érdekel a pénz?
Mikor a párommal összejöttünk 80 ezret keresett. Csak tudod ő nem állt meg ezen a szinten. Csinált még egy szakmát, megjárt több munkahelyet, maszek munkákat csinált. Azóta van, hogy 3-400 ezerrel jön haza egy-egy melóból. Vagy ha éppen bukik valamin, akkor kisegítem anyagilag. Én legalja diákmunkákat csináltam 6-700as órabérben, azóta van egy jó melóm amit szeretek és jól is fizet. Hozzáállás kérdése. Attól, hogy csóró vagy nem kell felvenni ezt a mentalitást és nem is kell itt megragadni. Csupán fel kéne kelni a kis p.csádról és kezdeni valamit az életeddel.
Messze a magyar átlag felett keresek, és nincs barátnőm.
Szerinted ha a nők csak pénzre mennek, akkor hogy lehet, hogy nincs, pedig akarok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!