Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik szerint hülyeség, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szerint hülyeség, hogy a nők a pénzre/vagyonra/luxusra stb. mennének, őszerintük mi az oka annak, hogyha valakinek sosincs nője, pedig akar?

Figyelt kérdés
Érdekes módon a legtöbb ilyen szerencsétlen férfi a csórók közül kerül ki a legtöbbször... Akkor most mi az igazság?

2017. nov. 30. 17:38
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
56%

Húúúúú basszus én is de AKARTAM megnyerni a lottót csak még lottószelvényt se adtam fel hát ilyet :) Tudod ha nem TESZEL valamiért akkor semmit sem ér az akaratod és elég nehezen fog teljesülni.

Egyébként aki "csóró" az önmagában nem jelenti azt, hogy értéktelen. Viszont valljuk be egy ambiciózus, élettel és akarattal teli, kitartó, komoly pali nem marad csóró örökre. Aki "szerencsétlen csóró" ahogy fogalmaztál az valóban szerencsétlen mivel a szerencsénket magunknak kovácsoljuk. Olvass el pár sikersztorit milliárdosokról és azt fogják nyilatkozni, hogy "minél többet beletettem annál szerencsésebb lettem". Ez ilyen mátrix dolog, hogy a saját sorsod irányítod vagy ráfogod valami másra, hogy neked nincs szerencsét mert ez meg az. Ha nem akarsz csóró lenni tegyél érte. Ja ahhoz össze kéne szedni magad, kilépni a komfortzónádból és szembenézni a problémákkal? Értem hát ez valóban nehéznek hangzik... Inkább akkor ráfogom a kormányra, a gazdag pasasokra, a külsőmre vagy magukra a nőkre!!! Chhhh démonok...

2017. nov. 30. 18:08
 12/34 A kérdező kommentje:
Itt irják többen is, hogy a csóróknak is lehet nőjük... Mégis hol? Mert hogy Magyarországon ki nem állhatják a csórókat, az is biztos! Főleg a nők...
2017. nov. 30. 18:10
 13/34 anonim ***** válasza:

Hasonló ambíciókkal és szellemi színvonallal élő nőt kell keresni, és jó lesz minden.

2017. nov. 30. 18:19
 14/34 anonim ***** válasza:

A "csóróknak" van a legtöbb gyerekük.

De mondjuk ha valaki csóró és nincs nője se, valószínűleg egyszerűen nem tudja "eladni" magát. Nem tud jó benyomást kelteni, nem tud kommunikálni, esetleg nem túl okos. Ezekre gondolnék először.

2017. nov. 30. 18:23
 15/34 anonim ***** válasza:
91%
Rengeteg csóró és nem is jól kinéző pasinak van nője. Ez nem az igazi ok. Nyilván gazdagabban könnyebb (de ott sem biztos, hogy párkapcsolatot talál, hanem az is lehet, hogy vkit, akit heti 2x megdughat és pénzelhet, cserébe az eljátssza, hogy mennyire szereti), de tuti nemcsak ez a difije annak, akinek sosem sikerült. Hanem szociális analfabéta, nem tudja, a kiszemelt típusú nővel hogy kell bánni, unalmas, ronda, lusta, egyáltalán nem ambiciózus, sótlan... rengeteg egyéb oka lehet. Vagy épp a nők, akiknél próbálkozik, nála minden szinten jobbak - azok meg nyilván nem a rosszabbat fogják választani, ha jobb is próbálkozik. Pl. amikor ilyen minimálbéres pasik csak azokhoz a nőkhöz mennek oda, akikről egy pillanat alatt leszűrhető, hogy 300-400e+ Ft-nyi márkás ruha, smink és ékszer van rajtuk és mindig frissen melírozott, fodrászolt haj, instagram modell stílus stb... vagy az izmos fitneszmodell cicákhoz a kövér csóró pasik. Az ilyenek életmódban sem passzolnának össze.
2017. nov. 30. 18:23
 16/34 A kérdező kommentje:
Nagyon érvelgettek itt, hogy lehet a csóróknak is nője... Mutassatok már képen egy olyan nőt, akit egy csóró mellett el tudtok képzelni! Komolyan kiváncsi vagyok!
2017. nov. 30. 18:26
 17/34 anonim ***** válasza:
A nőknek szükségszerűen a párválasztással kell bebiztosítaniuk az anyagi biztonságot, ha gyereket akar szülni/nevelni normális körülmények között, ebben nincs semmi titok. Csak a nőknek kellemetlen erről beszélni, mivel ezzel elismernék, hogy egy bizonyos kor felett egyre inkább pénz alapján választanak olyan férfit, aki amúgy, a pénze nélkül, szóba sem kerülne.
2017. nov. 30. 18:27
 18/34 anonim ***** válasza:
91%

Édesem, abban az országban, ahol az emberek fele csóró szerinted ki a francot érdekel a pénz?

Mikor a párommal összejöttünk 80 ezret keresett. Csak tudod ő nem állt meg ezen a szinten. Csinált még egy szakmát, megjárt több munkahelyet, maszek munkákat csinált. Azóta van, hogy 3-400 ezerrel jön haza egy-egy melóból. Vagy ha éppen bukik valamin, akkor kisegítem anyagilag. Én legalja diákmunkákat csináltam 6-700as órabérben, azóta van egy jó melóm amit szeretek és jól is fizet. Hozzáállás kérdése. Attól, hogy csóró vagy nem kell felvenni ezt a mentalitást és nem is kell itt megragadni. Csupán fel kéne kelni a kis p.csádról és kezdeni valamit az életeddel.

2017. nov. 30. 18:43
 19/34 anonim ***** válasza:
72%
Egyébként igényes, szép nőnek tartom magam, párom pedig munkáscuccban vagy farmerban jár. Akkor sem volt ez másképp, mikor összejöttünk. Mégis évek óta együtt vagyunk. Tudod van egy olyan "apróság", amit személyiségnek hívnak. És a legfontosabb a párkeresésnél.
2017. nov. 30. 18:44
 20/34 anonim ***** válasza:

Messze a magyar átlag felett keresek, és nincs barátnőm.

Szerinted ha a nők csak pénzre mennek, akkor hogy lehet, hogy nincs, pedig akarok?

2017. nov. 30. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!