Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nőtől lehet azt hallani, hogy "biztos tetszem ennek a pasinak, mert mindig ÚGY néz rám". Mit takar ez az "úgy"?
Létezik a férfiaknál az a típusú nézés, ami egyértelműen elárulja, hogy szerelmes lehet? A sóvárgó, epekedő, lélekig hatoló tekintetre gondoltok ilyenkor? Amikor arra a kis időre megszűnik a külvilág és megáll az idő?
Mi van tehát emögött? Mire gondoltok, mikor ezt mondjátok, hölgyek?
Igen, ez a " tágra nyíló szem" az, amiről én is írok. Férfiaknál ez nagyon jellemző ( másodperc töredékéig felugrik a szemöldök is, ahogy írtam, szinte észre sem lehet venni.
A tág pupillához már erősebb vonzalom kell, de itt ez kicsit megfoghatatlan: egyrészt a fényviszonyoktól a pupillánk eleve kitágul vagy összehúzódik: ha sötét helyen találkozol valakivel, annak valószínűleg tágabb lesz a pupillája.
Plusz én pl magamon megfigyeltem, hogy MINDIG tág a pupillám, ahányszor tükörbe nézek.
Szóval ez is lehet jel, egyébként vonzóbbnak is tartjuk azokat az arcokat olyankor, amikor tág a pupilla ( fényképekkel letesztelték).
Viszont ez csalóka sokszor, szóval önmagában nem jelent semmit.
De akkor mondhatnám még itt azt is, amikor a pasi szeme egy rövid pillanat erejéig a nő ajkára vándorol. (ez is csak vonzalom esetén fordul elő)
Ja meg ilyen dolgok, hogy reakció keresés:
pl elsüt egy társaságban egy poént, és legelőször azt a csajt fogja keresni a tekintetével, aki tetszik neki. ( tetszett neki a viccem? nevet rajta? )
Egyébként még az sem mindegy, hogyan kapja el a másik a tekintetét, mert abból is meg lehet állapítani, hogy azért kaja el, mert zavarban van és tetszik a másik, vagy csak nem érdekli: ha tetszik neki, akkor lefele, maga elé fog néz ( lesüti a fejét). Ha oldalra fordul el, akkor nem érdeklődik.
Na de befejeztem a listát. :)
És ez csak a szem volt egyébként. Vannak még aranyos gesztusok, de a kérdés csak a tekintetre irányult ugye. Bár ebből is lehet kiolvasnia legtöbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!