Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bármelyik férfit zavarná, ha egyébként egy szép arcú nagy mellű magas lány ennyire sportos?
2017. nov. 29. 11:14
11/20 anonim válasza:
Én hosszúhajjal is férfire tippelek.
Elnézést ha mégsem.
12/20 D. Brasco válasza:
Ez számomra már régen a fúj mi ez takarítsd el innen kategória!
13/20 anonim válasza:
Nem zavarna. Tetszenek a magas lányok, ha még izmos is az csak jó.
14/20 anonim válasza:
Nem zavarna, látszik hogy feszít a képen. Viszont az "izomagy" jelenség nőknél is idegesítő nem csak férfiaknál. Akik csak erről tudnak beszélni csak kaja kaja kaja meg gyúrás meg Arnold meg Cutler meg motiváltság stb stb fehérje, szénhidrát, diéta stb. Ha ilyen akkor a közelébe nem mennék :D
15/20 anonim válasza:
" ha még izmos is az csak jó."
Így van, legalább van ki segítsen bútort cipelni, betonozni, fát hordani. Nem kell mindig segítségért kajtatni.
Ha már egyenjogúság van, a nő férfi akar lenni...
16/20 anonim válasza:
Csak így hátulról nézve, erről most ez jutott eszembe:
Amúgy lehet rohadt dögös, de mivel a férfiak vizuális típusok, ezért ez nem sokat segít. Kitakart arcú képet nem tudnál mutatni, de már szemből?
17/20 anonim válasza:
ez egy hosszúhajú, kigyúrt b_uzi. Ez nem nő
18/20 anonim válasza:
Ha megigérné, hogy soha nem fog elverni, elgondolkoznék a dolgon.
19/20 anonim válasza:
Sok mindentől függ ám ez. Milyen a kisugárzása, az arca, a hangja, a modora. Mennyire mosolygós, stb. Ha ezen tulajdonságai olyanok, mint azt az ember egy ilyen alkathoz kapásból elképzelné akkor felejtős. Pedig én 185 centi vagyok, 90 kiló és szét vagyok gyúrva már hosszú ideje. Szóval össze tudnám csomagolni, de ki a franc akarna ilyesmit.
20/20 anonim válasza:
Ez férfi. De a kigyúrt nők se tetszenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!