Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék csajokkal ismerkedni?
25 éves férfi vagyok, kavartam már jó csajokkal is.
Az a problémám, hogy nagyon ritkán sikerül illetve van olyan szituáció az életemben amit meglehetne ragadni.
Ugyanis nincs olyan nagy ismerettségi köröm, diszkóban nem igazán szeretek csajozni. Valami hétköznapi szituáció vagy bármilyen program. De az utcán leszólítás sem megfelelő. Hanem valami olyan amikor nyugisan ülnek a csajok és egy társaságba tudunk keveredni és beszélgetni. Olyan dolog aminél a középpontba tudok kerülni és megfogni a csajt.
Mert ugye diszkóban nem árt ha jól tudsz mozogni, tehát az kilőve. Ez a messenger gyerekes és nyögvenyelős számomra, bár akad olyan akivel normálisan lehet kommunikálni is. Ahol a szöveg a fő szempont.
Mondjuk egy példa amúgy amikor beszélgetésbe kerültem egy csajjal, fogorvosnál valami gáz volt és tolódtak az időpontok és rohadt sokat kellett várni, egymás után jöttünk.
25 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!