Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkereső oldalakon miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső oldalakon miért nem lehet 30 felett egyetlen normális kinézetű férfit sem találni?

Figyelt kérdés

30 év felettiek màr pocakosodnak,punnyadtak,kopaszok.Vagy ha van hajuk,az kb mint a viharvert madàrfészek úgy néz ki.Melegítő, lepukkant környezet.

Sokan még csak meg próbàlnak előnyös fotót feltenni.Nem modell alkatra gondolok,nem kell hogy tökéletes külseje legyen.De làtsszon,hogy àpolt,ad magàra és a környezetére.40-es nőként màr esély sincs olyat talàlni,aki legalàbb egy fokkal szebb az ördögnél?

2017. nov. 27. 20:15
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Ja azt elfelejtettem, hogy nem feltétlen a férfiak hibája ez, hanem egyszerűen eltűnik a középosztály, az embereken pedig meglátszik a lecsúszás. A nőknek könnyebb szintentartani magukat, mert ott a kozmetikus meg a fodrász, meg jó kondiban tartja őket a gyerek, de a férfiaknak csak az edzés marad meg az öltözködés.

Lecsúsznak egy szintet és a megjelenést már nem tartják fontosnak a munkájukhoz, amíg a nők ösztönből adnak magukra.

Szóval itt van a legnagyobb gond, mi ezért szívunk társkeresésnél. Egy szinttel fentebb még megdicsérik egymás ruháit a férfiak és tudják, hogy a jó benyomáshoz fontos, hogy öltöznek fel, de a lecsúszás biztos jele az elhanyagolt öltözködés.

2017. nov. 28. 11:57
 32/39 anonim ***** válasza:
58%

#30 Engem nem érint, társkeresőre sincs szükségem, de egy valami megragadta a figyelmemet:

"Mi is eljárunk majdnem mindenkivel randizni, aki tud helyesen írni, magasabb nálunk, és valahogy kinéz a fotón."

Szóval, ha nem csak helyesen tudok írni, de mondjuk mérnökinformatikus vagyok (az ehhez társuló egzisztenciával és szellemi szinttel), atletikus, jóképű és igényes, de mondjuk alacsonyabb, akkor a majdnem mindenki körből már kiestem, randi kizárva.

De a "pusztító lehelettel, bolyhos előnytelen zsákruhában, 10 kilóval kövérebben, 1000 hajszállal kevesebbel, zsíros hajjal vagy rohadó foggal" az még belefér, csak legyen magasabb és ne legyen analfabéta.

Ennek tükrében akkor ki az igénytelen?

Ha mindössze ennyi az igény ismétlem:

"tud helyesen írni, magasabb nálunk, és valahogy kinéz a fotón."

2017. nov. 28. 13:10
 33/39 anonim ***** válasza:
34%

Ez a személyes találkozáshoz elég, a találkozóink nagyrésze max 1 órás, de volt már 1 perces is.

Nyilván ennél magasabb az igény, különben megálltunk volna az első pasinál, aki ennek megfelelt. Ilyen logikával hogy lehetsz informatikus?

Amúgy igen, kiesnèl, ha alacsonyabb vagy nálam. Pont annyira nem vonz a nálam alacsonyabb férfi, mint a nálam butább vagy igénytelenebb.

Ez van.

A képeiken egyébként nem látszik, hogy rohad a foguk vagy igénytelen a ruhájuk, csak élőben derül ki, hogy igazából meg vannak pocakosodva, fele annyi hajuk sincs, mint a képen, vagy iszonyú büdös a lehelletük, esetleg mackóban jönnének randizni.

Ezért is jutunk el a találkozóig.

A magas egzisztencia meg nem számít, egy alappal is beérjük, ha minden más stimmel, de még az sem.

Hamarosan blogolni kezdek, annyi félresikerült, kiábrándító és nevetséges randim volt már.

2017. nov. 28. 13:26
 34/39 anonim ***** válasza:
48%

Ezt kár kimagyarázni.

Arra nem gondoltál még, hogy esetleg benned lehet a hiba, ha már ennyire sok félre sikerült és kiábrándító randid volt?

2017. nov. 28. 13:31
 35/39 anonim ***** válasza:
43%

"Amúgy igen, kiesnèl, ha alacsonyabb vagy nálam. Pont annyira nem vonz a nálam alacsonyabb férfi, mint a nálam butább vagy igénytelenebb."

Viszont úgy látszik, nekik meg te vagy igénytelen, csúnya vagy csak elviselhetetlen. Így hát marad a blogolás, ha már a tükörbe nézés nem tetszik. :))

2017. nov. 28. 13:33
 36/39 anonim ***** válasza:

emberek, most komolyan. a mai világban van kamerás videóhívás, én enélkül ki sem teszem a lábam egy randira se megyek. igen, a rohadt fog nálam is kiábrándító, meg cseten bármit írhat meg levélben, de azért élőben ahogy látod a reakcióját azért könnyebben lejön, hogy bejön-e majd élőben is. persze még akkor is lehet félresikerült randi, de én "leszűröm a pasikat mire élőben talizok velük és kb. 80%-ban jól döntöttem eddig még, megspóroltam neki és magamnak is időt és köröket.

férfi is tud jól kinézni idősebben, meg nő is tud leharcolva kinézni egy bizonyos kor felett, bamm , el kell fogadni öregszünk, ez van. mindig van kereslet kínálat, szóval előbb utóbb úgyis megtalálja a párját az ember, de néha azért belefut pár érdekes tapasztalatba.

amúgy igen, általánosítva a nők jobban adnak magukra idősebb korukba is, és miért ne nézhetné meg egy 40es nő egy 35éves pasit vagy akár még fiatalabbat? néha azt érzem még mindig Oroszo. hoz tartozunk nem a nyugathoz geez. akinek meg nem ingje, ne vegye magára.

2017. nov. 28. 13:50
 37/39 anonim ***** válasza:
80%

Mennyi magányos, igényes hercegnő!

Cica eladó.

2017. nov. 28. 14:13
 38/39 anonim ***** válasza:
55%

"Eleve az, hogy nem csinálnak rendes képet. Az nem kifogás az okostelefonok világában, hogy nincs képem. Lusta voltál csinálni, inkább felnyomod az ocsmány(koszos!, melegítős, előnytelen fotót) akkor ugyanilyen igénytelen vagy élőben is és még komolyan sem veszed a társkeresést."

Ez egy hülye általánosítás. Én ismerek olyanokat, akik nem csinálnak magukról fotót, elvből. :)

2017. nov. 28. 16:13
 39/39 anonim ***** válasza:
En ertem ezt h jobb egy magasabb ferfi, de a mai noknek kifejezett magassag-maniajuk van... Nem eleg, ha 5 centivel magasabb, minimum 15 cm-el kell magasabb... 180 cm-emmel mar joforman labdaba sem rugok! Ez is az en hibam, igaz?! Az meg egyszeruen nem igaz, h a nok mennyivel jobban neznek ki. A fotoikon igen!!! Alig latni egy-egy kiretusalatlan, smink nelkuli fel nem javitott kepet!!! A randin derul ki, milyen viharvert is a csaj eloben... Ezen nem segit az igenyes ruha, vagy az agyonsminkelt fej... Aki szep az smink nelkul is az, meg 40 evesen is, de 1000-bol egy, ha akad... Es mennyi elhizott van koztuk!!! A munkahelyemen van edzoterem, szerintetek hany no jar le??! 80%-ban ferfiak vannak jelen. A nok kisminkelik magukat, felveszik a magassarkut, szepen feloltoznek aztan azt hiszik ezzel el van intezve.. Csak gratulalni tudok.
2017. nov. 30. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!