Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha nem tudok beszélgetni?
Mondják ismerőseim hogy a leges legegyszerűbb dolog irogatni egy lánnyal. Hát én nagyon béna vagyok.
Egy szórakozóhelyen megismerkedtem egy lánnyal, rámkacsintott meg fogdosott is, beszélgettünk, majd találkoztunk párszor és kavartunk is.
Közös ismerőstől tudom, hogy az a véleménye rólam, hogy hülyeségeket beszélek és nem lehet velem miről beszélgetni, viszont külsőre nagyon bejövök neki.
Már találkozni sem akar velem ezek miatt.
És nem vagyok hülye, egyetemet is végeztem, munkahelyen is mindenkivel el tudok beszélgetni. Sok kolléganőm nagyon bír engem, igaz velük mit beszéljek messengeren. Mert aktuális dolgokról beszélget az ember.
Haverom szerint komoly dolgokról nem lehet velem elbeszélgetni, nem Ő vele, hanem a csajokkal mert megszoktam mutatni a beszélgetéseket és azt mondja hogy ez ilyen semmi... hogy kérdezzem meg mit szeret, és akkor leírja hogy barátokkal találkozni stb. és akkor erre már megint nem tudok mit írni. Ez kb olyan hogy minden ember ezt csinálja :D
Azért nem tudsz beszélgetni, mert valami nagyot akarsz mondani mindig. Olyat, ami érdekes, ami izgi, ami különleges, vagy szórakoztató. Így aztán nem is találsz témát, hiszen ilyen események ritkán történnek az emberrel, nem sokat lehet róluk mesélni.
Pedig a beszélgetés nem ilyen. Valaki feldob egy tök hétköznapi témát, és két perc múlva már hetedhét országon túl jártok, egész másfelé kanyarodott a beszélgetés fonala, mint ahogy azt gondolnád. A csajoknak evolúciós okokból jobb a beszédkészsége, ez igaz. Kérdezni is tudni kell tehát, meg jó hallgatóságnak lenni is meg kell tanulni. De ezeket csak éles helyzetben lehet tanulni. Tehát próbálkozz, gyakorolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!