Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szórakozó helyen, klub/diszkób...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szórakozó helyen, klub/diszkóban melyik a legbeváltabb módszere az ismerkedésnek?

Figyelt kérdés

1. Valahogy szemkontaktust teremtesz, odamész és bemutatkozol/ bókolsz ?

2. Az előző akkor is ha nem épp jött össze a szemkontaktus?

3. Elébe állsz táncközben és csak úgy táncolsz vele/ előtte? (ez mondjuk kétszer bejött nekem:P és még mosolygott is :P )(22- 27 évesek)

4. Ha nagyobb csapatban van oda mész és az első kettő ?

5. Ha nagyobb csapatban van szembe megdicséred megfogod a kezét és magad után húzod persze csak gyengéden :P mint egy jelzés nem rántod meg úgy hogy repüljön utánad :P

6. Az 5 ős tánc felkéréssel húzás nélkül ...

7. egyéb :P

köszi :D előre is a válaszokat

főleg a 20-30 közötti korosztály érdekel :) az aktuálisabb :)

2017. nov. 24. 12:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hát attól függ. Ha olyanokra utazol, akik szerint 2017-ben is csak a te dolgod kezdeményezni, akkor tkp. ezek bármelyike megfelel. :D
2017. nov. 24. 12:42
 2/14 anonim ***** válasza:
#1 - mert kinek a dolga a kezdeményezés? A nőké? Pont ettől van annyi férfiatlan férfi.. bár akinek ez jön be, annak hajrá (mármint nőnek)
2017. nov. 24. 12:59
 3/14 anonim ***** válasza:
#2: nem egyiké vagy másiké, hanem ugyanannyira mindkettőé. 50-50%. Tudod, egyenlőség ;)
2017. nov. 24. 13:05
 4/14 A kérdező kommentje:
F vagyok és nőknél akarok próbálkozni.... nem értem az egyes válaszokat
2017. nov. 24. 14:08
 5/14 anonim ***** válasza:
Nincs "legbeváltabb" módszer, tapasztald ki, nálad mi működik egy adott "típusú" nőnél egy adott szituációban. Hiába próbálsz előre eltervezni mindent, párszor mindenképpen pofára fogsz esni. Ezt nem lehet kikerülni, de pont ezekből a "kudarcokból" tanulsz majd a legtöbbet.
2017. nov. 24. 16:43
 6/14 anonim ***** válasza:

Kulonbozo tipusu nok vannak. Igy a gyozelem matematikai valoszinusege akkor a legnagyobb,ha ugyanazt a modszert nyomod egesz este mindnel.

N

2017. nov. 24. 17:58
 7/14 anonim ***** válasza:

Haver, azok amiket leírtál teljesen mellékesek. A szórakozóhelyen a döntő tényező az, hogyan nézel ki. Ha kigyúrt vagy, jóképű, napbarnított bőrű, hófehér mosolyú, elegáns divatos öltözködésű férfi, akkor úgyis fel fogsz szedni egy nőt legalább. Keresni fogják a szemkontaktust veled, rádmosolyognak, a magatartásukon látni fogod, hogy akarják, hogy legyen valami, neked már csak oda kell menned és a tiéd a csaj.

Ezzel szemben azonban, ha nem vagy benne külsőre a férfiak felső 10-20%-ban, akkor aztán csinálhatsz te akármit, elhajtanak a francba...

2017. nov. 25. 11:27
 8/14 anonim ***** válasza:
Előző is csak filmekben láthatott eddig szórakozóhelyet. :P
2017. nov. 25. 12:13
 9/14 anonim ***** válasza:
Kedves 8-as! Ha nem értesz egyet, akkor írj ellenérveket, világíts rá, hogy szerinted a gondolatmenetem melyik pontokban hibás. Azonban azt tisztázzuk, hogy te nem ismersz engem, én sem ismerlek téged. Ebből kifolyólag a személyeskedő megjegyzések fölöslegesek és még primitívek is. Érvelj, ne személyeskedj!
2017. nov. 25. 13:12
 10/14 anonim ***** válasza:
Magas vagyok, jól is nézek ki (legalábbis jó csajok is rendszeresen szoktak nálam kezdeményezni), mégis nem 1x lepattintottak már nálam előnytelenebb külsejű, alacsonyabb srácok miatt. Ha jól nézel ki, lehet hogy kezdeményeznek nálad, még csók is összejöhet, de ha nem vagy a nő számára kihívás és nem tudod kezelni a helyzetet, akkor ennél tovább nem jutsz. Ez pedig már nem külső kérdése.
2017. nov. 25. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!