Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiaknak milyen, nőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak milyen, nőkkel kapcsolatos félelmeik vannak?

Figyelt kérdés

Mivel nő vagyok, csak a női oldalt ismerem. A saját, és a barátnőim, férfiakkal kapcsolatos félelmeit tudom leírni, hogy a kérdést jobban értsétek:

Mi általában félünk egy férfi agresszív viselkedésétől, a választott férfi tartós közönyös viselkedésétől (ilyenkor nem kapunk szeretetet), és legjobban attól, hogy mindez kiszolgáltatott helyzetben valósul meg, pl. terhesség vagy gyes ideje alatt. A lényeget összefoglaltam, most várom a férfi félelmeket :D

2017. nov. 23. 23:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
86%

"Hogy képzeljem el a férfiasságban való megalázást?"

Nagyon sok módon lehetséges, írok néhány példát:

- magát a férfiasságát, illetve a szex közbeni "teljesítményét" kritizálod

- mások előtt lejáratod, pl.: "ezt a csapot se tudta megcsinálni, a szomszédnak kellett szólnom..."

- folyamatosan azt érezteted vele, hogy kevés az, amit nyújtani tud (legyen szó anyagiakról, szakmai sikerekről, apai szerepről...)

- semmiféle tiszteletet nem mutatsz az irányába, nem kezeled egyenrangú félként.

2017. nov. 24. 00:24
 12/26 anonim ***** válasza:
95%

Saját tapasztalataim alapján (én is nő vagyok, de hallottam ezt-azt):

-Megszégyeníti (kineveti valamilyen testi hiányossága, adottsága miatt)

-Megcsalja, vagy egyszerre több férfivel randizgat

-A pénzére hajt

-Megzsarolja (sok az ilyen "zaklatott" meg "megerőszakolt" sztori és sajnos a nőnek jobban hisznek)

-Lekezelően viselkedik vele, vagy flegmán reagál a közeledésére

-Féltékenykedik a kapcsolatban

-Eltiltja a barátaitól

-Hisztizni fog

-Minden áron házasságot akar indokolatlanul hamar (én is szeretnék, ezt inkább a gyűrűmutogatós mentalitásra értem)

-Befásul, elhízik egy kapcsolatban, elengedi magát és nem hajlandó menni később sehova, csak otthon gubbaszt és ezt elvárja a férfitől is

-Kiábrándul a férfiből, ha annak egy rosszabb periódusa van, vagy nem mutatkozik 0-24-ben full magabiztosnak, vagy határozottnak, vagyis ha megmutatja a gyenge oldalát is neki esetleg

-Nem hallgatja meg, nem kíváncsi a problémáira és magára hagyja azzal

-Visszamegy az exéhez, vagy rájön, hogy ki akar próbálni más pasit

Sok dolog igaz a nők félelmeire is szerintem. Legalábbis bennem annak ellenére, hogy sosem voltam féltékenykedős, mindig bennem volt egy félelem, hogy "csak ne csaljon meg", vagy "csak ne mondja, hogy élni akar még". Utóbbi talán túl sokszor fordult elő. És én is féltem a meg nem értettségtől egy kapcsolatban, és attól, amit párszor sajna eljátszottunk már, hogy én ezt meg ezt tanulom, ergo nekem mindig "heppiben" kell ragyognom egész nap, elvégre is az nem hiteles, ha van szar napom. Szóval mellé meg is kaptam gyakorlatilag, hogy inkompetens vagyok, de ez már csak ilyen apróság.

2017. nov. 24. 02:12
 13/26 anonim ***** válasza:

Maguktól a nőktől félek, pedig alaptalan, mert kedvesek és figyelmesek.

Nem elég finoman közeledik, hanem túl gyorsan és randira hív, zavarba hoz, nem érzem magam biztonságban.

2017. nov. 24. 06:56
 14/26 anonim ***** válasza:
Leginkább az, hogy átvernek, mert eddig ezt tapasztaltam a nőktől.
2017. nov. 24. 08:02
 15/26 anonim ***** válasza:
37%

- sok faszt megjárt

- buta (nem a végzettségre gondolok)

- elvakult valami iránt és nem olyan lazán kezeli a dolgokat mint én (politika, vallás...)

- telefon, TV, Instagram... érdeklik

- hiszti, akaratosság, beképzeltség

Hirtelen ennyi. Igaz már ennyi is bőven elég ahhoz, hogy ne legyen barátnőm. Főleg, hogy már az első pontnál rengeteg elbukik, pedig azt alapvetően nem lenne nehéz teljesíteni, csak dugnak mint a nyulak.

2017. nov. 24. 08:20
 16/26 anonim ***** válasza:
0%

-Melltartó levételével, bizonyítja a gravitációt.

-Nem az én bolygómon él.

-Nem szereti a halat.

2017. nov. 24. 08:26
 17/26 anonim ***** válasza:

12 nagyon jól leírta.

-már csak vele szexelhetek egész életemben.

-Gyakori felfoghatatlan hiszti (lehet akár jogos is, ki tudja)

-Nem fogad el olyannak amilyen vagyok

-Hiszti ha nem találom ki a gondolatát

-megaláz ha nem jó a szex éppen (akkor is ha ő a "hibás")

-pénzre hajt csak

-szakításnál átmegy majd őrjöngő fúriába

-minden exével rosszban van (velem is úgy lesz)

-féltékeny fűre-fára, még olyanra is, akivel kikerülhetetlen kötelességem van, például gyerekem anyja.

-elhagyja magát ha nyeregben érzi magát

-nem lesz jó anya, nincs állóképessége vagy türelmetlen

-nem engem szeret, csak kell neki egy státuszférj

Ezek azért nem feltétlen jelen időben durván, hanem hogy egyre inkább ilyen lesz, ahogy nyeregben érzi magát.

2017. nov. 24. 09:01
 18/26 anonim ***** válasza:

-Aranyásó

-szétesik (elhízik)

-elmebeteg

-hazudozik

-megcsal, lelép

-lekezelő

-túlárazott kacatokat imád (pl ájfón, sznobmárkás ruhák, sznobproli autók, sztárbáx, stb)

2017. nov. 24. 09:02
 19/26 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem a legnagyobb félelem, vagy hiba egy kapcsolatban, ha a másikat megakarjuk változtatni.

(N)

2017. nov. 24. 10:21
 20/26 anonim ***** válasza:
Önbizalom hiány és a múltjából eredő 4 millió komplexus, amivel ő maga se tud mit kezdeni.
2017. nov. 24. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!