Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő, ha egy huszonéves nő azért választ maga mellé nála idősebb, már elvált házzal, kocsikkal rendelkező férfit, mert nincs kedve és türelme mindent megteremteni egy korabeli pasival?
Figyelt kérdés
2017. nov. 21. 15:58
21/23 anonim válasza:
20as. Aztan a gyerekkel mire megy? Semmire ,kat egy szaros gyerektartàst ami a gyerek kôlcségeire se elég. Gyerek meg nem garancia semmire.
Én nem îtélem el ,ha megteheted jôl teszed.
A Te magànûgyed.
N25
22/23 Torcsa90 válasza:
Én nem húzlak le e miatt. Viszont ott semmi sem lesz a Tiéd vagy a tietek, hanem minden az övé. Legalábbis az a férfi akihez készülődsz ezzel Ő már most tökéletesen tisztában van. Peace.
23/23 anonim válasza:
21, én csak azt látom, hogy a nők termékenysége kiugróan megnő, ha érzik, egy pénzesebb pasi lelépni készül. Ez a természet megmagyarázhatatlan csodájának egyike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!