Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kötelező az első pár randin szexelni felnőttként, hova lett az udvarlás?
Én nem akarnék elköteleződést, de szerintem ennyi idő alatt nem lehet valakit megismerni, idegennel meg nem akarok dugni. Tényleg olyan érzés, mintha szexelni kéne, hogy a másik tovább érdeklődjön.
Ha ennyieknek bejön ez, akkor sztem bennem (bennünk, Kérdező) van a hiba.
A felgyorsult világ hozza magával.
Egy részben jó, hiszen hamarabb kiderül ha egy kapcsolat egyik fő alappillére nem működik jól, nem húzzátok egymás idejét.
A másik ami érdekes kérdés, hogy ha te is szereted miért vonod meg magadtól? Önsanyargató vagy?
Én mindig kaptam az ívet, ha kulturáltan akartam randizni. A 4. randi környékén már ment az erőszakoskodás vagy a gúnyolódás. Oké, én is kívánom a szexet, mert én is csak ember vagyok. De nekem az nem fér bele, hogy lefekszem olyannal, akivel nem maradok, vagy akiről utólag kiderül, hogy emberileg tré. Tudom, a szex a külsőségekről szól, de miért hagynám magam megdugni, ha azt sem tudom, hogy a másik figyel-e rám, vagy törekszik-e arra, hogy élvezzem. Egy idegennél sanszos, hogy nem, azért meg nem akarom "megtoldani a listát" hogy ki se elégítsenek. A másik fele meg a pletyka, kicsi a világ és csak azzal fekszem le, akit úgymond nem szégyellek. Mert igenis szégyellném, ha valami buta barom lenne a múltamban.
Velem is ezt csinálják, ha meg nem kapják meg azonnal, egyből megy a bizonytalankodás meg a hagyjuk. De szerencsére vannak azért, akik élvezik a társaságom, és el tudnak ettől vonatkoztatni. :) Ez ilyen társadalmi fertő szerintem... Sok nő nem jó társaság (soo férfi sem), és általában külső alapján hívnak randira is. Akit kicsit is jobban ismertem, azzal nem volt ilyen gondom, onnantól, hogy van más, intellektuális motiváció is találkozni, szerintem kicsit visszavesznek ők is, és tudják értékelni a beszélgetést is. Viszont aki buta lyukként áll hozzád, annál nehéz lesz ezt megcáfolni, mert előbb hagy ott, mivel nem ezt várta, minthogy komolyabban vegyen.
#14:
Megcáfollak:
20 éve vagyok nős, 2 szép gyermekem van!
Első látásra szerelem volt, csak úgy bizsergett körülöttünk a levegő az első találkozáskor!
Első randin, sétálásból ,lett vacsora, éjszakai teázás, fürdőzés, majd szeretkezés!
Ez a szerelem mai napig tart!
Mindketten társadalmilag is elfogadott nagyságú intelligenciával rendelkezünk.
Így alakult, így éreztük, és abban a pillanatban azt tartottuk helyesnek.
Alszentek es logikatlanok a pasik.
Egy no ne fekudjon le fuvel-favol, de veluk igen.
#15. Én írtam, hogy "nő létemre" már 4. randin részemről rendben van a szex, valóban kb. 2 havonta randira hív valaki, de az esetek többségében vagy visszautasítom, vagy csak 1-2 randiig jutunk.
Nem jár együtt a "korai szex" a sok partnerrel.
Felnőtt emberek vagyunk, azért.
Én harmadik randin lefeküdtem a kedvesemmel (egy héten belül), mert adta magát, simogatott, játszott velem - ha szólok, akkor viszont megáll, mert nem erőszaktevő -, én meg minek várjak? Adott a dolog, kívánjuk egymást, hajrá.
Várhatunk még 2-3 hetet, de minek? Tinikorban, persze, teljesen okés, akár hónapokig is várni (szűzlány), de egy egészséges férfi-nő azért igényli a szexet - plusz ott a kíváncsiság is a vágy mellett...
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!