Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A MILF-lufi lényegében az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A MILF-lufi lényegében az internetnek köszönhető, így találtak egymásra a fiatal srácok és az idősebb nők?

Figyelt kérdés

Gondoljuk végig : a nők szexuális piaci értéke 16-25 éves kor között borzasztóan magas, sokkal magasabb mint a hasonló korban lévő fiúké/férfiaké.

Ezért rengeteg fiú/férfi egyedül marad ebben a korban.

Ezek a srácok így az idősebb nők (nevezzük milfeknek őket) felé nyitnak.

Az idősebb nők szintén versenyhátrányban vannak a fiatal nőkkel szemben, így örülnek a fiatal srácok közeledésének.

Az internet pedig ennek a közvetítője, ahol ezek a találkozások lezajlanak, mert alapesetben nyilván egy 20 éves srácnak nem 40 éves emberekről álló baráti köre van stb.

És szépen így kialakult ez az egész MILF-lufi, hogy a huszonéves srác 40 éves kedves jó fej nővel van együtt, szeretik egymást stb., igazából ez egy win win helyzet.

Mit gondoltok?

F/26

2017. nov. 17. 20:07
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

"Egy 30-40-es no konnyeden ismerkedik a sajat korosztalyaban, akarmit is zagyvalsz ossze."

Hát persze, könnyen ismerkednek, azér van tele az internet a szingli 30-50 körüli nőkkel.

2017. nov. 17. 21:20
 22/31 anonim ***** válasza:

17#

OK, hagyjuk a szexet. ;)

Minden más téren többet nyújt egy 40 éves, mint egy tacskó. Önálló, érett személyiség, stabil egzisztenciával, aki nem tököl 5-10 évig, mire eldönti, mit akar tőled.

Arról meg soha nem fogsz tudni meggyőzni, hogy én igenis nyitott vagyok taknyos kölykökre. ;)

Az internetről meg annyit, hogy ez a te generációd játszótere. Én még élőben ismerkedek, nem a Face-en. ;)

2017. nov. 17. 21:30
 23/31 A kérdező kommentje:

"Minden más téren többet nyújt egy 40 éves, mint egy tacskó. Önálló, érett személyiség, stabil egzisztenciával, aki nem tököl 5-10 évig, mire eldönti, mit akar tőled.

Arról meg soha nem fogsz tudni meggyőzni, hogy én igenis nyitott vagyok taknyos kölykökre. ;) "

A huszonéves férfiakre is igaz ez, mondom, te a tinifiúkról beszélnek, azok nem önállóak még.

Mondjuk nekem se kéne olyan nő, aki élből tacskóz csak a korom miatt :)

Eközben pedig persze álmodozik azért a nagykan fiatal férfiakról...titokban...

Persze beéri a kopasz nagyhasú 40 es pasassal is.

2017. nov. 17. 21:35
 24/31 anonim ***** válasza:
Fogd mar fel, nem almodozunk fiatal fiukrol. Abszolut nem vonzannak szexualisan. Minusz 5 ev a max.
2017. nov. 17. 21:38
 25/31 A kérdező kommentje:

Ja, -5 a max.

Mert biztos ránézésre megmondod ki mennyi idős, haha:)

2017. nov. 17. 21:41
 26/31 anonim ***** válasza:

23#

Látatlanban megmondom, hogy a pasim ezerszer jobban néz ki, mint te. ;)

Pontosan tudom, mit tud nyújtani egy 20-25 éves. ;) Én is voltam fiatal.

De már nem vagyok fiatal... Elszállt felettem az idő... Én már nem fiatal testekről ábrándozok, hanem kellemes vacsorákról egy jó helyen, egy wellness hétvégéről kettesben, egy jó kis autós kirándulásról...

Szóval: hidd el, hogy egy 25 éves nem tudja megadni, amire vágyok. ;)

2017. nov. 17. 21:42
 27/31 A kérdező kommentje:

#26 : ja hogy számodra az a férfi aki zabálni visz meg nyaralni a kocsijával :)

mondhattad volna úgyis hogy legyen pénze és akkor férfias :)

nem kellett volna ennyit lefetyelni :)

2017. nov. 17. 21:50
 28/31 anonim ***** válasza:
37%

"kellemes vacsorákról egy jó helyen, egy wellness hétvégéről kettesben, egy jó kis autós kirándulásról..."

Ez mondjuk elég szánalmas szöveg. huszonéves vagyok és nem sok értelmét látom ezeknek a kifogásoknak, mert ezek közül bármelyiket bármelyik hétvégén vagy akár hétköznap is meg tudom oldani. Ki tudok fizetni egy nyavajás, puccparádés, 21. századi, semmitmondó welness hétvégét. Kellemes vacsora meg az autós kirándulás az mióta olyan dolog amihez egy 40 éves férfi kellene? Haha

Az más dolog, hogy lesz.rom a wellness programokat. Csak a korlátolt emberek vágynak ilyen programokra mint a welnessezés. Kifizetnek pár 10 ezret és egész hétvégén egy kompakt fénycsövekkel kivilágított, beton épületben nézik egymást meg a többi gyökeret akik kínjukban nem tudják, hogy milyen koktélt kérjenek miközben egymás vizeletében fürdenek a medencében.

Aztán meg kúrnak egyet azon az ágyon ahol előtte való nap valaki más kúrta az odacipelt prostiját.

Inkább elmegyek hajókázni vagy horgászni.

2017. nov. 17. 23:07
 29/31 anonim ***** válasza:
így megy ez kérdező. minden centire be van lőve.
2017. nov. 18. 04:11
 30/31 anonim ***** válasza:
Biztos van olyan nő aki 30 évesen is 20 éves pasit akar, de azért ne általánosítsunk. Nem vagyok fent társkeresőn, 10 éve komoly kapcsolatban élek, 2 éve született meg a kislányunk. Nekem sosem volt szexkapcsolatom, mert egész életemben komolyabbra vágytam. 21 éves voltam mikor megismertem az akkor 23 éves párom és elég nagy utat tettünk meg együtt, rengeteget változtunk. Ha vissza gondolok milyen volt a párom 23 évesen? Gyerekes, de ezzel nincs baj, mert én is. Olyannyira, hogy kiakadok, ha a régi önmagamra gondolok. Szerintem nem tudna a lelki társam lenni egy 20-as évei elején járó fiú és ez így is van rendjén, ezt ne vedd bántásnak.
2017. nov. 18. 11:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!