Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresésnél, ismerkedésnél mi számít nektek a "magas lány" kategóriába?
Olyan 170-175 cm magasságtól már azt mondom, hogy magasnak számít. De persze ettől még ugyanúgy bejöhet, vagy ez nem oszt nem szoroz.
180 cm magas vagyok, 21/F
25 éves férfi vagyok 197 cm-es magassággal.
Nekem a magas nő 180 cm felett kezdődik, de elfogadom hogy a tőlem alacsonyabb, átlagosabb magasságú emberek számára már a 175 cm feletti nő is magasnak számít.
Számomra a magas nők eszméletlenül vonzóak. Ha egy nő magas, az önmagában minden mástól függetlenül nagyon vonzóvá teszi nekem. (A szüleimnél édesapám 193 cm, anya 177 cm)
Nem csak ezen múlik persze, de remélem egyszer egy 180 cm feletti nővel tudok majd családot alapítani.
175 már igencsak magas. :)
A kedvesem 169 cm, én 166 vagyok.
34ffi
173+ a magas, egy 170es lány csak épphogy magasabb az átlagnál kategória számomra. Szerintem egy átlagos intervallumot kellene kijelölni, hogy a sok 170 magas csaj ne érezze magat magasnak.
Nagyon idegesítő, mikor pl az 170 magas ismerősöm egy "kasztba" sorolta magát az 182es barátnőmmel, mert ők a magasok, és milyen nagy gond számukra a társkeresés, amíg én az 169emmel átlagosnak számítok szerinte, mert még az 170et sem érem el.
Gyorsan le is építettem az ismeretséget egyébként, de az ilyen idióták gondolatmenete miatt nem egy darab magasságot kellene kijelölni.
Amúgy ebben a szép elöregedő világban nálunk csökken az átlagmagasság is, hiszen hiába nőnek egyre magasabbra a fiatalok, ha idősből jóval több van, és még mennek is össze.
Szóval szerintem a női átlagmagasság(ahogy látom tömegközlekedésen és az utcán) 164-170ig terjed. Ebből levonva persze a cipőket. Én cipővel 174 vagyok, és a legtöbben így is magasabbak nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!