Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy lány elhajt, miért küzdötök tovább? (Ha nem vagytok szerelmesek)
Ha egyértelműen nem akar ismerkedni, ha elhívjátok randira de ő vagy eleve nemet mond, vagy igent, de az utolsó pillanatban lemondja, miért kérdezgetitek tovább, hogy naaa, de miééért?
Ha nem ír vissza, pedig egyértelműen elérhető (zölden jelzi a Messenger, vagy posztol/kommentel valamit), miért írtok újra és újra, és miért kéritek, hogy írjon már vissza?
Nem megalázó számotokra?
Persze nem mindenki ilyen!
"A felnőtt nők nem játszmáznak"
Rég nevettem ilyen jót, kösz :D
Ez elméjétől függ. Amikor ilyen van, van valami célom.
Csak kapcsolatért nem ismerkedem emberekkel.
Ezt én se értem, páran már lettek velem agresszívek emiatt, és/vagy csodálkoztak, mikor szóltam a páromnak, hogy segítsen elintézni az ügyet.
Kedvencem, aki tökéletesen tisztában van vele, hogy kapcsolatban vagyok, és még így se hajlandó felfogni a "nem"-et. Szerintem ez valami agyi probléma lehet, legalábbis az egészséges gyerekek már kiskorukban megértik a "nem" szó jelentését. Akinek ez nem sikerül, azzal valami probléma lehet.
A felnőtt nő nem azt jelenti, hogy 18 éves elmúlt, hanem hogy érett, agyilag is felnőtt és van annyi tapasztalata, hogy rájött, milyen férfira van szüksége és azoknak esélyt ad, akiket nem akar, elhajt.
Nem értem, hogy tud valaki annyira megváltozni, hogy miután elutasítottam, mégis őt akarjam. Ha egyszer próbálkozik, én meg lekoptatom, inkább zavaró, hogy válaszért könyörög, mint vonzó. Volt okom elutasítani, nem fogok pár napon belül máshogy állni hozzá csak azért, mert nem köszön el, hanem zaklat.
Annyi más lány van, válogassatok azok közül, akiknek bejöttök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!