Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Hot or Not az valami habiszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Hot or Not az valami habiszti vagy lehúzás? 43F

Figyelt kérdés

Mivel regisztráltam egy nap múlva írták hogy több nőnek tetszek vagy csevegkni akarnak velem. De csak úgy láthatom ha megadom a bankkártya adataimat és fizetek.

Már előtte regisztráltam az origorandira 4000 ft-ért de ott senki nem akart csevegni és senkinek se tetszettem.

Hogy lehet ekkora különbség két társkereső eredmény között??

2017. nov. 15. 11:59
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Sosem gondoltam volna, hogy 2017-ben még valaki bedől az ilyeneknek. Tévedtem.
2017. nov. 15. 12:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehúzás és kérlek legyél okos ember.
2017. nov. 15. 12:49
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

"Habiszti" "43F"

Miért nem vagyok meglepve?

2017. nov. 15. 13:47
 4/8 anonim ***** válasza:
ha nekem fizetsz velem is csetelhetsz
2017. nov. 15. 13:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem értem a válaszokat.
2017. nov. 15. 15:09
 6/8 anonim ***** válasza:

A csevegni akar szöveg azt jelenti, hogy a közeledben vannak lányok. Viszont ezek a lányok NEM TUDJÁK, hogy te ki vagy. Nem láttak, nem látták az adatlapod meg úgy semmit sem belőled. Ez egy behúzás arra, hogy fizess, aztán rájuk írhass és nézhesd ahogy nem válaszolnak.

Ha már fizetni akarsz ezért akkor inkább Tinder v Randivonal. Korosztályodból ítélve én a Randivonalat ajánlom.

2017. nov. 15. 15:54
 7/8 anonim ***** válasza:
mindig is kíváncsi voltam, hogy kik dőlnek be ezeknek
2017. nov. 15. 16:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen de én nem dőltem be, megkérdeztem itt.
2017. nov. 16. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!