Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Járnátok egy 170 cm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Járnátok egy 170 cm magas, vékony, vörös hajú, szeplős, szemüveges, ámde rendkívül tökös sráccal?

Figyelt kérdés

2017. nov. 13. 15:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem, ritka gusztustalanok a vörös hajú pasik. Tőlük csak 1 rosszabb van, a szőkék. Ráadásul vékony is..pffff
2017. nov. 13. 16:55
 12/22 anonim ***** válasza:
66%
Edy Redmain egy keresett és elismert férfimodell és színész 184c-mes magassággal, hogy jön ő ide.
2017. nov. 13. 17:01
 13/22 anonim ***** válasza:
Tökös alatt mit értesz? Forrófejű, arrogánst?
2017. nov. 13. 17:04
 14/22 anonim ***** válasza:
12%
Leírtad a páromat, csak ő egy tízessel magasabb. Amúgy köszöni, minden "adottságát" tudja úgy viselni, hogy férfias maradjon, és passzoljon a személyisége a karakteréhez. Laza srác, jó humorral, elég sok öniróniával.:) És nem valami identitászavaros fäszfej, aki a gyúróspista stílusát veszi fel, vagy becsicskul, mert az jobb. Szemben kb mindenkivel, aki hasonló paraméterekkel rendelkezett külsőre. Okkal nem kellettek a kutyának sem, és az az ok nem a külső volt, hanem az az ormótlan diszharmónia a külső-személyiség-stílus háromszögben
2017. nov. 13. 17:05
 15/22 anonim ***** válasza:
83%
11 gondolom te álomnő vagy :D
2017. nov. 13. 17:10
 16/22 anonim ***** válasza:
Elég alacsony lenne hozzám (182 cm vagyok) így nálam kiesett. A szeplő, vörös haj, szemüveg nekem bejön amúgy, a vékony attól függ mennyire vékony.
2017. nov. 13. 17:55
 17/22 anonim ***** válasza:
Különleges, nekem bejönne, feltéve ha negyven körüli és ápolt. Az utolsó sor az értelmezhetetlen számomra , nem is kellett volna kiírni.
2017. nov. 13. 18:18
 18/22 anonim ***** válasza:
Túl alacsony, szóval nem.
2017. nov. 13. 18:54
 19/22 anonim ***** válasza:
Élből azt írtam volna hogy nem de ha jól adja el magát megeshet. Bár nekem a vörös haj szeplő páros (meg igazából külön külön is) taszító. Fene tudja. Nálam rengeteget dob egy pasi külsején ha magabiztos humoros és laza. A szemüveg mizériát én se értem. Sok pasinak marha jól áll csak nem az első szembejövő szemüvegkeretet kell lekapni a polcról.
2017. nov. 13. 21:09
 20/22 anonim ***** válasza:

"15"

A kérdezőnél és tőled, sokkal többre tartom magam. Álomnő biztos, hogy nem vagyok, a te vagy a kérdező számára.

De az is tény, hogy nem én nyarvogok társ nélkül a gyakorin, és nem is én vettem magamra egy ismeretlen hozzászóló válaszát.

De nyugodtan, add csak ki magadból a sérelmeidet! :D

(Egyébként, feltételezem vagy vörös vagy te is, vagy szőke. Vagy, mindenért a nőket hibáztatod, amiért egyedül vagy, mert képesek azt megfogalmazni, hogy számukra mi tetszik és mi nem és te gondolom, nem sok nő álma vagy, különben nem így reagáltad volna le a válaszom :).)

2017. nov. 14. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!