Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, számotokra melyik fontosabb egy nőben, a szépség vagy az intelligencia?
Persze mindkettő fontos, de melyik az, ami azért kicsivel több prioritást élvez nálatok?
Kort is írjatok!
Az intelligencia szexi! Abszolút fontosabb
Ez alatt persze nem azt értem, hogy bárhogy is néz ki, ha okos, akkor bejön, de nálam ha fizikailag kicsit is vonzódom, akkor az IQ-val nagyon meg tud fogni, a fordítottja viszont nem működik, hiába jön be nagyon külsőre, ha butus.
Röviden a kérdésre adott válaszom: Intelligencia (De csak akkor, ha pisztolyt szorítanának a fejemhez! :) )
Miért pontoztátok le a 10-es hölgyet??? Én sem tudtam volna szebben megfogalmazni ami a kérdésről így hirtelen eszembe jutott. Illetve annyival egészíteném ki, hogy nálam borzasztóan fontos az érzelmi intelligencia, mint olyan. Férfiként elég fejlett EQ-val rendelkezek a családom/barátaim szerint. Ha három közül kellene fontossági sorrendet felállítanom akkor a párom legyen (aki nincs): EQ, IQ, beauty :)
Köszi kedves 10-es, hogy az érdemi részét amiért billentyűzetet ragadtam (volna), azt már megtetted helyettem is ^.^
39F
Nincs mit 13-as, de a helyzet hogy nekem csak egy X kromoszómám van, plusz mellé egy Y.
És mivel jól működnek, így pasi vagyok :D
Nőként írok, bocsi.
Férfiak és nők esetében is baromira bosszant, hogy aki nagytudású, vagy érdekes-értékes ember, az olyan mértékben nem ad magára, hogy sokszor a nemét sem lehet eldönteni... A szebbek/jóképűbbek meg olyan ostobák, hogy szerintem a gyúráson és a diéta szabályain (nőknél még a sminktippek is ott vannak) kívül egy üres szita az agyuk...
Nem azt akarom ezzel mondani, hogy mindenki ilyen, csak kicsit unom, hogy mindenki jogot formál az erősségéből arra, hogy más dolgokat sutba vágjon. Aki meg esetleg kicsit mindkettőt minőségi szinten produkálja, és mellé ember is maradt, arról meg nem hiszik el és/vagy csak dugni akarják onnantól fogva, hogy szép, mondván, hogy beszélni vele meg már minek, ha a többivel sem lehetett.
Zárójel bezárva.
A férfi ismerőseimnél amúgy ez nagyon megoszlik. Aki barátnős típus, az inkább egy átlagos lányba szokott belezúgni, aki kedves és szorgalmas/okos... Aki meg ilyen legyet is röptében ember, annak meg idézem "nem arra való egy nő, hogy pofázz vele".
15: "Számomra ugyan annyira szükséges hogy nőként, "
én úgy értelmeztem, hogy nő vagy, számodra nőként után jött a vessző. ;) de np bocs :D
Ééééértem miért hitted hogy hölgy vagyok 13-as....
"Számomra ugyan annyira szükséges hogy nőként, szexuálisan vonzónak találjam a páromat "
Itt a "nőként" részt azt a hipotetikus párom megnevezésére értettem.
Tehát hogy én (aki férfi vagyok) nőként, hogyan látom a páromat. Tehát hogy nem egy átlag személyként, hanem nőként milyen vonzónak tartom.
Kicsit megtévesztő a ragozás, meg egyértelműbben is írhattam volna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!